(StudentTorget.no):
 
I jakten på toppkarakterene er god studieteknikk helt avgjørende. Men hva er egentlig god studieteknikk?
 
Vi har hentet inn eksperthjelp fra Olav Scewe, en av Norges fremste eksperter på studieteknikk, for å hjelpe deg til å oppnå bedre studieresultater.
 
Olav har skrevet boka «Superstudent – lær mer effektivt, få bedre karakterer» og holdt en rekke kurs og foredrag i å lære smartere. Han er utdannet fra University of Oxford i Storbritannia, NHH i Bergen og UC Berkeley i USA. Han har også vært en av Dagens Næringslivs faste studentbloggere.
 
Selv gikk han fra å være gjennomsnittselev til å bli kullets beste og topp 6 prosent på verdensbasis ved hjelp av effektive studieteknikker. Nå vil han hjelpe deg til å øke dine studieprestasjoner.
 
Som StudentTorgets ekspert på studieteknikk kan han besvare dine spørsmål om alt fra eksamensstress og selvdisiplin, til memorering av pensum, hurtiglesing og notatteknikk. 
 

 

 

Boka «Superstudent – lær mer effektivt, få bedre karakterer» er Norges mest populære bok om studieteknikk. Den inneholder råd fra ekte superstudenter og har samlet det beste fra over 40 bøker om det å studere smartere og oppnå gode resultater.

 

 

Sykepleierstudent på 2. eller 3. året?

Akershus Universitetssykehus søker deg som har lyst på sommerjobb innen pleietjenesten i de somatiske divisjoner/klinikker.

Vi har sommervikariater av varighet på fire uker eller mer, og har behov for vikarer med ulik kompetanse og fagbakgrunn. Les mer om våre stillingene her

Sjekk ut disse studentrabattene:

- 8-10 % rabatt på Mac
- 15 % rabatt i butikk hos Vero Moda, se oversikt butikker
- Få Dagbladet pluss i 12 måneder for 1 krone uten noen forpliktelser
- Norges billigste forsikring for studenter 18-25 år
- Norges billigste mobilabonnement for 3GB og 10GB
- Nelly.com gir 10 % rabatt
- Zalando.no gir 10 % rabatt
- Proteinfabrikken gir 15 % rabatt
- Nytelse.no gir 20 % rabatt
- Junkyard.no gir 12 % rabatt (gjelder også nedsatte varer)
- Les DN digitalt i fire uker for 1 krone
- Dustin Home hjemmeelektronikk med egne studentpriser
- Lensway gir studentrabatt: 10 % på linser og 15 % på solbriller