(StudentTorget.no):

I fjorårets skattelister var Magnus Engevik en fattig student med null i formue. Men da skattelistene for 2011 ble offentliggjort i natt sto 22 åringen oppført med en inntekt på 90,89 millioner kroner og en formue på 86,1 millioner kroner, skriver Bergens Tidende.
 
Den utrolige inntektsøkningen skyldes at studenten vant hele 92,2 millioner kroner på nettspill. Gevinsten ble først omtalt i Bergens Tidende i september 2011. Da uttalte 22-åringen følgende til spillselskapet Betsson:
 
- Jeg kunne ikke tro det, og måtte ringe broren min samt noen kamerater. Det er umulig å sove, og akkurat nå svetter og skjelver jeg.
 
 

0,000069 % vinnersjanse

 
Ifølge Betsson begynte det med at Engevik fant ti gratis lodd på sin spillkonto. På gratisrundene vant han først 46 kroner, og satset videre noen få kroner av gangen. På den ellevte runden smalt det.
 
- Den mest korrekte prosentsannsynligheten vi finner er: 0,000069%. Men det varierer ut i fra innsatsen man satser, og i dette tilfellet var innsatsen relativt lav, så da er prosentsannsynligheten enda lavere, uttalte Mikael Mellqvist i Betsson til BT i fjor.
 
Da saken første gang ble nevnt, var 92,4 millioner tidenes største premie på et nettspill i Europa. Det er også den største enkeltgevinsten som noensinne er registrert i norsk historie.
 
Med det topper han selvsagt inntektslisten i den lille vestlandskommunen Os, og er også den som tjente nest mest i hele Hordaland, etter Trond Mohn. Faktisk er det bare åtte personer i Norge som tjente mer i fjor. 
 
 

Studenttilbud fra LensWay.

Lensway gir 15 % studentrabatt på alle linser og solbrillerI tillegg får du nå også solbrille fra det trendy merket Norr med på kjøpet (verdi 495,-) dersom du handler linser for minst 750 kroner. 

Les mer og handle her


Sjekk også ut disse studentrabattene:


- 8-10 % rabatt på Mac
- 15 % rabatt i butikk hos Vero Moda, se oversikt butikker
- Få Dagbladet pluss i 12 måneder for 1 krone uten noen forpliktelser
- IF Skadeforsikring - Norges billigste forsikring for studenter 18-25 år
- Norges billigste mobilabonnement for 3GB og 10GB
- Nelly.com gir 10 % rabatt
- Zalando.no gir 10 % rabatt
- Proteinfabrikken gir 15 % rabatt
- Nytelse.no gir 20 % rabatt
- Junkyard.no gir 10 % rabatt (gjelder også nedsatte varer)
- Les DN digitalt i fire uker for 1 krone
- Dustin Home hjemmeelektronikk med egne studentpriser