(StudentTorget.no): 

En ny trend viser at folk på jobbjakt bruker videoklipp som salgsmedium. Youtube, Myspace og Facebook har blitt nye sosiale nettverk, som ikke bare utveksler personlige bilder og video-snutter, men som også gir inspirasjon til rekruttering.

Yahoo News skriver i dag om 22 år gamle Fallon Rechnitz som bruker sitt digitale kamera til å lese inn en 30 sekunder presentasjon om hvorfor nettopp TV-stasjonen hun ønsker å jobbe i skal ansette henne som en framtidig medarbeider.

- Jeg føler det er min personlighet som er den største konkurransefordelen, og det er ved å bruke levende bilder og lyd jeg kan få en sjanse til å selge meg inn, sier hun i sin jakt på en TV-jobb i Arizona.

Det er blitt svært vanlig at jobbsøkere bruker videoklipp og sender det direkte til nettsteder som WorkBlast.com og ResumeBook.tv, tilsvarende det man gjør på Youtube, enten som en presentasjon av seg selv eller i en tenkt intervjusituasjon.

kilde: digi.no

Studenttilbud fra LensWay.

Lensway gir 15 % studentrabatt på alle linser og solbrillerI tillegg får du nå også solbrille fra det trendy merket Norr med på kjøpet (verdi 495,-) dersom du handler linser for minst 750 kroner. 

Les mer og handle her


Sjekk også ut disse studentrabattene:


- 8-10 % rabatt på Mac
- 15 % rabatt i butikk hos Vero Moda, se oversikt butikker
- Få Dagbladet pluss i 12 måneder for 1 krone uten noen forpliktelser
- IF Skadeforsikring - Norges billigste forsikring for studenter 18-25 år
- Norges billigste mobilabonnement for 3GB og 10GB
- Nelly.com gir 10 % rabatt
- Zalando.no gir 10 % rabatt
- Proteinfabrikken gir 15 % rabatt
- Nytelse.no gir 20 % rabatt
- Junkyard.no gir 10 % rabatt (gjelder også nedsatte varer)
- Les DN digitalt i fire uker for 1 krone
- Dustin Home hjemmeelektronikk med egne studentpriser