(StudentTorget.no):

For Catharina Næss var valget om å studere i Sveits langt fra tilfeldig. De er nemlig kjent for å tilby noen av verdens beste utdanninger innen hotelledelse.
 
- I hotellbransjen får man et bra rykte av å ha studert i Sveits, dette er noe av det beste du kan gå på, forteller Catharina. 
 
I tillegg til det akademiske har Hotel Management-studiet ved Swiss Hotel Management School en praktisk tilnærming til opplæringen. I løpet av studiene får studentene arbeidserfaring fra de fleste jobbene som inngår i driften av et hotell.  
 
- En vanlig skoledag er en god blanding av akademisk og praktisk, noe som gjør at det passer for mange. Jeg tror mange studenter i Norge er lei av å sitte i tolv timer hver dag og lese, sier hun.
 
I løpet av førsteåret jobber studentene hovedsakelig med restaurant- og kjøkkenfag, hvor de får prøvd seg som både servitører og kokker. I det andre året av utdanningen fokuseres det på «Rooms division», hvor de får erfaring med booking og resepsjonsarbeid, samt renhold av hotellrommene. Fagene som spesifikt handler om Hotel Management får størst fokus i tredjeåret.  
 
Formålet med den praktisk rettede tilnærmingen er at studentene skal få en dypere innsikt i alle rollene og funksjonene som inngår i hotelldriften. På denne måten vil de ha bedre forutsetninger for å bli dyktige hotellsjefer etter endt utdanning.
 
- Jeg vil absolutt anbefale å studere ved min skole dersom du tenker at Hotel Management er noe for deg, forteller Catharina.
 
 
Se hele intervjuet med Catharina Næss i videoreportasjen over. 
 

Klikk her for å se alle studier i Norge og utlandet

Studenttilbud fra LensWay.

Lensway gir 15 % studentrabatt på alle linser og solbrillerI tillegg får du nå også solbrille fra det trendy merket Norr med på kjøpet (verdi 495,-) dersom du handler linser for minst 750 kroner. 

Les mer og handle her


Sjekk også ut disse studentrabattene:


- 8-10 % rabatt på Mac
- 15 % rabatt i butikk hos Vero Moda, se oversikt butikker
- Få Dagbladet pluss i 12 måneder for 1 krone uten noen forpliktelser
- IF Skadeforsikring - Norges billigste forsikring for studenter 18-25 år
- Norges billigste mobilabonnement for 3GB og 10GB
- Nelly.com gir 10 % rabatt
- Zalando.no gir 10 % rabatt
- Proteinfabrikken gir 15 % rabatt
- Nytelse.no gir 20 % rabatt
- Junkyard.no gir 10 % rabatt (gjelder også nedsatte varer)
- Les DN digitalt i fire uker for 1 krone
- Dustin Home hjemmeelektronikk med egne studentpriser