(StudentTorget.no):

Landets største rekrutterer av høyut utdannede akademikere, kommunesektoren, har nå satt i gang et traineeprogram for å rekruttere talenter med et ønske om karriere i kommunesektoren.

"Det er flott at en av de store offentlige arbeidsgiverene innser utfordringen med å rekruttere og beholde kompetansearbeidskraft og gjør noe aktivt med dette" sier leder av Akademikerne Christel Kvam.

Det søkes i disse dager etter unge akademikerne med mastergrad som får 18 månders arbeidspraksis i en eller flere kommuner. Kommunene som deltar i programmet er Bærum, Tromsø, Gjesdal, Alta, Sarspsborg og Sør-Varanger. I tillegg vil Kommunenes Sentralforbund være med i programmet med to traineeplasser.

Kandidatene loves spennende utfordringer og nyttig erfaring fra ulike nivåer av kommunal forvaltning. Alle vil få individuell oppfølging med veiledning og egen mentor. Søknadsfristen er 12. juni og totalt 15 traineer skal rekrutteres.

Les mer om traineeprogrammet her (ekstern link)

Sykepleierstudent på 2. eller 3. året?

Akershus Universitetssykehus søker deg som har lyst på sommerjobb innen pleietjenesten i de somatiske divisjoner/klinikker.

Vi har sommervikariater av varighet på fire uker eller mer, og har behov for vikarer med ulik kompetanse og fagbakgrunn. Les mer om våre stillingene her

Sjekk ut disse studentrabattene:

- 8-10 % rabatt på Mac
- 15 % rabatt i butikk hos Vero Moda, se oversikt butikker
- Få Dagbladet pluss i 12 måneder for 1 krone uten noen forpliktelser
- Norges billigste forsikring for studenter 18-25 år
- Norges billigste mobilabonnement for 3GB og 10GB
- Nelly.com gir 10 % rabatt
- Zalando.no gir 10 % rabatt
- Proteinfabrikken gir 15 % rabatt
- Nytelse.no gir 20 % rabatt
- Junkyard.no gir 12 % rabatt (gjelder også nedsatte varer)
- Les DN digitalt i fire uker for 1 krone
- Dustin Home hjemmeelektronikk med egne studentpriser
- Lensway gir studentrabatt: 10 % på linser og 15 % på solbriller