(StudentTorget.no):

Hvorfor oppfører vi oss annerledes når vi drikker alkohol? Har du hørt om begrepet "brown out", og visste du at det å ta smertestillende dagen derpå kan være skadelig?
 
Programlederen for NRK-programmet "Fylla", Ole André Sivertsen, gir deg svar på alt det som skjer med kropp og hjerne fra vi tar vår første øl, til du våkner opp med den verste fylleangsten du noensinne har hatt.
 
Sivertsen forteller blant annet at én av de kjipeste konsekvensene med å drikke for mye, er alt det dumme du gjorde som du ikke husker før noen minner deg på det dagen etter.
 
– Og det er nesten det verste. Fordi du hadde glemt det, men så tikker det inn en MMS eller noen minner deg på det. Det kan være ganske psykisk tungt, og da kan du velge mellom å reise bort eller gå i kirken for å bekjenne dine synder, forteller han.
 

Sykepleierstudent på 2. eller 3. året?

Akershus Universitetssykehus søker deg som har lyst på sommerjobb innen pleietjenesten i de somatiske divisjoner/klinikker.

Vi har sommervikariater av varighet på fire uker eller mer, og har behov for vikarer med ulik kompetanse og fagbakgrunn. Les mer om våre stillingene her

Sjekk ut disse studentrabattene:

- 8-10 % rabatt på Mac
- 15 % rabatt i butikk hos Vero Moda, se oversikt butikker
- Få Dagbladet pluss i 12 måneder for 1 krone uten noen forpliktelser
- Norges billigste forsikring for studenter 18-25 år
- Norges billigste mobilabonnement for 3GB og 10GB
- Nelly.com gir 10 % rabatt
- Zalando.no gir 10 % rabatt
- Proteinfabrikken gir 15 % rabatt
- Nytelse.no gir 20 % rabatt
- Junkyard.no gir 12 % rabatt (gjelder også nedsatte varer)
- Les DN digitalt i fire uker for 1 krone
- Dustin Home hjemmeelektronikk med egne studentpriser
- Lensway gir studentrabatt: 10 % på linser og 15 % på solbriller