(StudentTorget.no):

Høyre og Frp gir ingen konkrete lovnader i forhold til antall nye studentboliger i Sundvold-erklæringen. I regjeringserklæringen lagt frem i går, sier regjeringen at de vil bygge flere studentboliger, men ikke hvor mange.
 
- Boutgifter spiser mer og mer og av studielånet, boligkøene vokser hvert år og studenter bor dårligere enn andre grupper. Da haster det å sikre studentenes bosituasjon, sier leder av Velferdstinget i Oslo og Akershus, Tone Vesterhus i en pressemelding.
 
Leder av Velferdstinget i Bergen, Anna Gjertsen peker på at forrige regjering ga støtte til 1500 studentboliger i år. Dette er imidlertid ikke nok, og sier den nye regjeringen må doble byggeakten for å holde tritt med de raskt økende boligprisene.
 
Ola Magnussen Rydje, leder av Norsk studentorganisasjon mener alle lover flere studentboliger og studentene står klare til å sprette champagnen hvis valgløftene innfris.
 
-Behovet for flere studentboliger har aldri vært større – ei heller forventningene til at den nye regjeringen leverer i statsbudsjettet, sier Rydje.
 

LES OGSÅ: Her havner de 1438 nye studenboligene

Studenttilbud fra LensWay.

Lensway gir 15 % studentrabatt på alle linser og solbrillerI tillegg får du nå også solbrille fra det trendy merket Norr med på kjøpet (verdi 495,-) dersom du handler linser for minst 750 kroner. 

Les mer og handle her


Sjekk også ut disse studentrabattene:


- 8-10 % rabatt på Mac
- 15 % rabatt i butikk hos Vero Moda, se oversikt butikker
- Få Dagbladet pluss i 12 måneder for 1 krone uten noen forpliktelser
- IF Skadeforsikring - Norges billigste forsikring for studenter 18-25 år
- Norges billigste mobilabonnement for 3GB og 10GB
- Nelly.com gir 10 % rabatt
- Zalando.no gir 10 % rabatt
- Proteinfabrikken gir 15 % rabatt
- Nytelse.no gir 20 % rabatt
- Junkyard.no gir 10 % rabatt (gjelder også nedsatte varer)
- Les DN digitalt i fire uker for 1 krone
- Dustin Home hjemmeelektronikk med egne studentpriser