(StudentTorget.no):

SiO har kjøpt en tomt på Blindern fra Opplysningsvesenets fond sitt datterselskap Clemens Eiendomsutvikling. På den ca. fire mål store tomten i Blindernveien 6 skal det bygges inntil 350 nye studentboliger. 
 
- Vi er meget tilfreds med salget, og at vi kan bidra til at det bygges flere studentboliger i Oslo. Vi er fornøyd med at SiO som kjøper ønsker å utnytte potensialet i tomten i et allmennyttig perspektiv, sier direktør Ole-Wilhelm Meyer i Opplysningsvesenets fond i en pressemelding.
 
Bare 14,2 prosent av studentene i Norge mottar tilbud om å leie studentbolig. For studenter er mangelen på rimelige boalternativer med på å presse en allerede dårlig studentøkonomi. Ved studiestart i august var det flere tusen studenter som sto uten bolig. Nå gleder administrerende direktør i SiO, Lisbeth Dyrberg, seg til å utvide tilbudet.
 
- Vi håper å kunne bygge inntil 350 nye, campusnære studentboliger i Blindernveien. Det er stor mangel på studentboliger i Oslo, så dette vil bety mye for studentene. Nå ser vi frem til å starte arbeidet med å realisere disse boligene i samarbeid med kommunen, sier hun.
 

LES OGSÅ: Her havner de 1438 nye studenboligene

LES OGSÅ: Dette kan bli Norges dyreste studentboliger

Studenttilbud fra LensWay.

Lensway gir 15 % studentrabatt på alle linser og solbrillerI tillegg får du nå også solbrille fra det trendy merket Norr med på kjøpet (verdi 495,-) dersom du handler linser for minst 750 kroner. 

Les mer og handle her


Sjekk også ut disse studentrabattene:


- 8-10 % rabatt på Mac
- 15 % rabatt i butikk hos Vero Moda, se oversikt butikker
- Få Dagbladet pluss i 12 måneder for 1 krone uten noen forpliktelser
- IF Skadeforsikring - Norges billigste forsikring for studenter 18-25 år
- Norges billigste mobilabonnement for 3GB og 10GB
- Nelly.com gir 10 % rabatt
- Zalando.no gir 10 % rabatt
- Proteinfabrikken gir 15 % rabatt
- Nytelse.no gir 20 % rabatt
- Junkyard.no gir 10 % rabatt (gjelder også nedsatte varer)
- Les DN digitalt i fire uker for 1 krone
- Dustin Home hjemmeelektronikk med egne studentpriser