Faglig studieleder for Bachelor i Ostepati på Høyskolen Kristiania, Pål André Amundsen, synes det er givende og spennende å se bedring og lettelse av symptomer hos mennesker som har vært plaget med smerter gjennom mange år.

Navn: Pål André Amundsen
Faglig studieleder for: Bachelor i Osteopati
Bakgrunn: Idrett ved Universitetet i Agder, Bachelor i Osteopati og ett-årig videreutdanning i osteopati, samt mange etterutdanningskurs. Studerer for tiden en mastergrad i «Clinical Management of Pain» ved University of Edinburgh.

Pål André jobbet i egen praksis i to år etter endt osteopatiutdannelse fra Høyskolen Kristiania, hvor han undersøkte og behandlet pasienter i alle aldre. Han har også jobbet med idrettslag og i bedrifter, samt arrangert kurs innen smertefysiologi. Han har skrevet en rekke artikler for medlemskapsbladet til Norsk Osteopatforbund.

Hva handler Bachelor i Osteopati om?
Denne utdanningen vil gi en god forståelse for hvordan kroppen fungerer, gjennom dybdekunnskap i anatomi, biomekanikk, nevrologi og sykdomslære.

Med denne graden kan man gjennomføre undersøkelse og behandling av hele kroppens muskel- og skjelettsystem på en sikker måte.

En Bachelor i Osteopati fra Høyskolen Kristiania gir kompetansen til å studere videreutdanningen i Osteopati, hvor man lærer om undersøkelse- og behandling av ulike pasientgrupper, som for eksempel eldre mennesker, samt for en god forståelse av hvordan psykologiske faktorer påvirker pasienter med smerter. Her lærer man også mer om forskning og hvordan man kan etablere egen klinikk.

Hvorfor skal man velge en utdanning innen helse?
De aller fleste som velger en utdanningen innen helse, velger dette fordi man er interessert i å hjelpe andre mennesker.

Det er utrolig givende og spennende å se bedring og lettelse av symptomer hos mennesker som har vært plaget med smerter gjennom mange år.

Kanskje vil denne pasienten du behandler klare å gjennomføre sin halvmaraton fordi du har hjulpet han/hun på vei?

Hva vil denne utdanningen gi av arbeidsmuligheter for studenten?
Denne utdanningen gjør at du kan søke på en ett-årig videreutdanningen innen osteopati. Etter fullført bachelorgrad i osteopati og videreutdanning kan du få medlemskap i Norsk Osteopatforbund som kvalitetssikrer praktiserende osteopater. Dette er i tråd med internasjonale standarder hvor man etter totalt fire års utdannelse er regnet som en kvalifisert og kompetent osteopat. De aller fleste studentene våre blir selvstendig næringsdrivende hvor man leier et behandlingsrom på en etablert klinikk, eller velger å etablere egen klinikk.

Hvilke konkrete punkter er høyskolens Bachelor i Osteopati gode på?
På Bachelor i Osteopati jobber lærere og studenter tett sammen i «ferdighetsrom», som vil si rom med behandlingsbenker. Her læres det undersøkelses- og behandlingsteknikker, noe som er et veldig viktig element i utdannelsen. Vi er ekstremt praksisnære gjennom hele utdannelsen, og på det tredje året, samt på videreutdanningen, er studentene i praksis på studentklinikken hvor man under veiledning undersøker og behandler pasienter.

Vil du jobbe mennesker?
Hvis du vil jobbe med mennesker og i tillegg er opptatt av å arbeide med noe som er meningsfylt og samfunnsnyttig, er helseutdanning det rette for deg. Høyskolen Kristiania tilbyr fem bachelorstudier, årsenheter og videreutdanning innenfor Helse:

BACHELOR I ERNÆRING | BACHELOR I FYSISK AKTIVITET OG ERNÆRING | BACHELOR I LIVSSTILSENDRING OG FOLKEHELSE | BACHELOR I AKUPUNKTUR | BACHELOR I OSTEOPATI | ÅRSSTUDIUM I GRUNNMEDISIN | VIDEREUTDANNING I OSTEOPATI

 

20 % rabatt på menger av pensum

Adlibris gir 20 % rabatt på menger av pensum (Gjelder ikke fastprisede bøker utgitt i 2018)
Pensumgaranti - Finner du ikke pensumboka? Få gavekort Les om pensumgarantien

Registrer deg som studentkunde og få alle fordelene med å være Adlibris studentkunde:
- Alltid fri frakt
- Alltid maks rabatt og lave priser
- Mulighet til å dele opp betalingen
- Velg blant Norges og Nordens største bokutvalg
- Billig studiemateriale


Register deg som studentkunde


Sjekk også ut disse studentrabattene:


- 8-10 % rabatt på Mac
- 15 % rabatt i butikk hos Vero Moda, se oversikt butikker
- Få Dagbladet pluss i 12 måneder for 1 krone uten noen forpliktelser
- IF Skadeforsikring - Norges billigste forsikring for studenter 18-25 år
- Norges billigste mobilabonnement for 3GB og 10GB
- Nelly.com gir 10 % rabatt
- Zalando.no gir 10 % rabatt
- Proteinfabrikken gir 15 % rabatt
- Nytelse.no gir 20 % rabatt
- Junkyard.no gir 10 % rabatt (gjelder også nedsatte varer)
- Les DN digitalt i fire uker for 1 krone
- Dustin Home hjemmeelektronikk med egne studentpriser