Navn og alder: Pernille Allesøe, 20 år
Kommer fra: Oslo
Studerer: Bachelor i Markedsføring og merkevareledelse ved Høyskolen Krsitiania
Bor: Kampen

Hvorfor valgte du å studere Markedsføring og merkevareledelse på Høyskolen Kristiania?
Jeg var lenge usikker på hva jeg skulle studere, men etter et halvt år med markedsføring på videregående fant jeg fort ut hva jeg ville. Jeg synes det var veldig interessant med merkevarer, hva som gjør noen produkter mer spennende enn andre og hva som gjør at merkevarer har så stor verdi for oss i dagens samfunn.

Jeg følte med en gang at jeg ville passe inn på skolen i forhold til fagsammensetning, miljø og hverdag. Dette valget har jeg ikke angret et sekund på!

Hvordan er en vanlig studiedag for deg?
En vanlig studiehverdag begynner ofte med forelesning og etter det jobber jeg med kollokviegruppen min. De dagene vi ikke har forelesning sitter jeg som regel på skolen fra rundt klokka 9 til 16-17. Her sitter jeg med kollokviegruppen og jobber med eksamen eller pensum.

Hvilken foreleser inspirer deg mest?
Fra førsteåret mitt på skolen ble jeg inspirert av Nils Høgevold. Han gjorde pensum om til noe spennende, og brukte arbeidslivet for å vise pensum, noe som gjorde det morsomt å lære. Nå som jeg er inne i mitt fjerde semester og har digital markedsføring, skiller Arne Krokan seg ut på en god måte. Han foreleser på en måte som er spennende og interessant å følge med på.

Hva liker du best med å studere i Oslo?
Det jeg liker best med å studere i Oslo, er at alt er så nærme. Jeg har bodd i Oslo hele livet, så jeg kjenner byen inn og ut, har alle vennene mine her og det er kort vei til alt. Høyskolen Kristiania ligger veldig sentralt noe som gjør det lett å komme seg på skolen. Studiemiljøet er også helt fantastisk!

Hva ønsker du å jobbe med etter studiene?
Jeg har enda ikke funnet ut hva min drømmejobb er, men etter at vi begynte med valgfag har jeg fått mer og mer interesse for digital markedsføring, og jeg tror dette er noe jeg vil jobbe videre med etter endt studie.

Hvordan er det å jobbe i Studentunionen?
Jeg syns det er veldig gøy og spennende, og ikke minst lærerikt å jobbe i Studentunionen. Her får man muligheten til å treffe masse mennesker, jobbe på tvers av utvalgene og være med på å planlegge og bestemme ulike arrangement.

Gjennom arbeidet i Studentunionen får vi får testet det vi lærer på skolen i praksis, gjennom for eksempel markedsføring av arrangement og rekruttering av studenter.

Hvorfor bør studenter melde seg inn i Studentunionen?
Det er noe jeg angrer på at jeg ikke gjorde mitt første år på skolen! Man blir kjent med så mange flere mennesker og man får deltatt på skolen i en helt annen grad enn å bare være en ”vanlig” student. Det er ekstremt gøy å samarbeide og få til ting sammen med andre i vervet ditt og på tvers av vervene.

Vil du studere markedsføring?
På Høyskolen Kristiania finner du noen av landets beste forelesere innen markedsføring. Foreleserne på Høyskolen Kristiania har utgitt en rekke bøker, artikler og kronikker, og blir ofte brukt som eksperter av mediene. Mange har også lang fartstid fra næringslivet og dette preger undervisningen som ofte berikes med praktiske caser. Høyskolen tilbyr flere studier innenfor markedsføring:

BACHELOR I MARKEDSFØRING OG MERKEVARELEDELSE | BACHELOR I MARKEDSFØRING OG SALGSLEDELSE | MASTER I MARKEDSFØRINGSLEDELSE

20 % rabatt på menger av pensum

Adlibris gir 20 % rabatt på menger av pensum (Gjelder ikke fastprisede bøker utgitt i 2018)
Pensumgaranti - Finner du ikke pensumboka? Få gavekort Les om pensumgarantien

Registrer deg som studentkunde og få alle fordelene med å være Adlibris studentkunde:
- Alltid fri frakt
- Alltid maks rabatt og lave priser
- Mulighet til å dele opp betalingen
- Velg blant Norges og Nordens største bokutvalg
- Billig studiemateriale


Register deg som studentkunde


Sjekk også ut disse studentrabattene:


- 8-10 % rabatt på Mac
- 15 % rabatt i butikk hos Vero Moda, se oversikt butikker
- Få Dagbladet pluss i 12 måneder for 1 krone uten noen forpliktelser
- IF Skadeforsikring - Norges billigste forsikring for studenter 18-25 år
- Norges billigste mobilabonnement for 3GB og 10GB
- Nelly.com gir 10 % rabatt
- Zalando.no gir 10 % rabatt
- Proteinfabrikken gir 15 % rabatt
- Nytelse.no gir 20 % rabatt
- Junkyard.no gir 10 % rabatt (gjelder også nedsatte varer)
- Les DN digitalt i fire uker for 1 krone
- Dustin Home hjemmeelektronikk med egne studentpriser