Det er visse steder og restauranter som rett og slett bare er et must når man reiser til en ny by. Da mamma og kollegaene hennes var her forrige uke på en kort visit var vi nødt til å dra til en av disse "must-see" stedene. Valget falt da på Cabana Club på Beverly Hills Hotel. Stedet i seg selv er en fantastisk kul og veldig "LA" opplevelse. I det jeg ankom i Uberen min kom det med en gang en mann i dress og åpnet døren for meg. Hjalp meg ut og viste meg veien dit jeg skulle, akkurat som med en hver annen kjendis (hvem liker vel ikke å bli behandlet som det en gang i blandt?)

Cabana Cafe ligger rett ved siden av bassenget til hotellet, noe som gir en helt egen stemning til stedet. Alle vegger er rosa, noen steder med hotellets ikoniske palmeblader malt på. Helt nydelig mat også, selv hadde jeg en mozzarella/chicken/pesto pizza som absolutt anbefales.

Hvis du en eller annen gang får muligheten til å reise til LA så er brunch på Beverly Hills Hotel, Cabana Club et must! (+ høy sannsynlighet for å se noen Beverly Hills kjendiser i samme slengen)

Les mer om Constance her

Sjekk ut disse studentrabattene:

- 8-10 % rabatt på Mac
- 15 % rabatt i butikk hos Vero Moda, se oversikt butikker
- Få Dagbladet pluss i 12 måneder for 1 krone uten noen forpliktelser
- Norges billigste forsikring for studenter 18-25 år
- Norges billigste mobilabonnement for 3GB og 10GB
- Nelly.com gir 10 % rabatt
- Zalando.no gir 10 % rabatt
- Proteinfabrikken gir 15 % rabatt
- Nytelse.no gir 20 % rabatt
- Junkyard.no gir 12 % rabatt (gjelder også nedsatte varer)
- Les DN digitalt i fire uker for 1 krone
- Dustin Home hjemmeelektronikk med egne studentpriser
- Lensway gir studentrabatt: 10 % på linser og 15 % på solbriller