• 95,-
  • 50%
  • 70
  • Utløpt!

Om studentrabatten

Alle medlemmer av StudentTorget.no får 50 % studentrabatt på 2x15 min laserspill (95,-). For å kunne benytte deg av tilbudet må du melde deg inn på StudentTorget.no (gratis). Tilbudet gjelder alle hverdager før kl. 16:00. Man kan reservere plasser inntil fem dager i forveien. Vis kupongen ved betaling og ta med gyldig studentbevis! 

Om Megazone

Megazone ble startet 21.05.1993 og var da det første laserspillstedet i Norden. Kundene våre består av alle som vil ha det gøy og samtidig oppleve noe ekstra.
Megazone vil alltid være først/tidlig ute med nye grensesprengende aktiviteter.

Siden starten med laserspill i egen labyrint, har Megazone økt på med innendørs paintball, paintballutleie, Paintballparken på hele 4.000 kvm, samt det siste tillegget; en hel etasje med Megazone GladiatorZ. Denne etasjen er satt av til fire engasjerende konkurranseformer – dobbel rodeo med identiske mekaniske okser, 18 meter oppblåsbar hinderløype med to like baner, sumobryting med drakter som passer alle fra seks år og oppover, samt Q-tip-fight. Som egentlig bør sees eller oppleves…

Bak etableringen av Megazone i Oslo lå det en tanke om at selv en storby med alle sine tilbud trenger et sted der unge som gamle skal kunne utfordre seg selv og vennene sine. Et sted der de kan få oppleve at adrenalinet flommer, at egen kraft er bra, men at samarbeide gjør deg enda bedre, og at det faktisk er fantastisk moro å ta en utfordring – uansett hvor gammel du er. Etter den siste utbyggingen er Megazone blitt et slikt sted. Men vær viss på at vi som står bak Megazone fortsatt er våkent på utkikk etter nye utfordringer som du – og vennene dine – skal få å bryne dere på.

Åpningstider

Mandag – Fredag: 14.00 – 22.00
Lørdag: 11.00 – 23.00
Søndag: 13.00 – 21.00

Studentvennlig bedrift!
  • 95,-
  • 50%
  • 70
  • Utløpt!
Megazone

Alle medlemmer av StudentTorget.no får 50 % studentrabatt på 2x15 min laserspill (95,-)


Møllergata 24, 0179 Oslo Les mer