20 % studentrabatt for herreklipp og kvinner får hele 30 % rabatt på alle behandlinger. Gjelder kun frisørene Helene og Kjersti.

  Bestill time her

  Vogue er stedet som kan gi håret ditt den behandlingen det virkelig fortjener. I rolige omgivelser midt i sentrum kan du stresse ned i en av våre stoler, glemme hverdagens bekymringer og la oss gjøre jobben med å gjøre deg ny på håret.

  Vogue Frisør ble startet i 2007 av Monica Gaustad i Bergen. Nå er Vogue åpnet i oslo. Bedriften har total 6 medarbeidere, og det legges vekt på høy faglig kvalitet og spesial kompetanse. Alle medarbeidere kurses jevnlig både utenlands og innenlands.

  GLO MINERALS
  Leter du etter mineralsminke som pleier huden og gir en naturlig, matt finish? Da må du prøve glominerals! Allle glominerals produkter består av trippelknuste mineraler som gjør at sminken smelter godt inn i huden. Produktene inneholder vitaminer og antioksidanter som beskytter og pleier huden og har også naturlig UV beskyttelse. glominerals mineralsminke passer for alle hudtyper, også for deg med uren og sensitiv hud. Visste du at glominerals sminke er så ren at du kan sove med den?

  Hairtalk en verdensleder innen extension
  Hairtalk er verdens mest skånsomme metode for å forlenge håret ditt. Med sin patenterte og holdbare tape løsning, ivaretar Hairtalk håret når det er påsatt. Hairtalk består av indisk Remy hår, og er Fairtrade-merket. Hairtalk går verden over under flere ulike merkenavn, i USA kalles det Hotheads Extensions og i Storbritannia Rapture Extensions. Hairtalk leveres bare til autoriserte salonger. Disse salongene er trent opp og kvalitetssikret av vårt team. Dette er for å sikre at din opplevelse av å bruke Hairtalk, er optimal. Du er sikret et resultat skreddersydd til dine behov. Det kreves ingen spesielle verktøy eller avanserte verktøy. Ingen individuelle knuter/fester, eller varme som kan skade håret eller skape unødig slitasje. Hairtalk er skånsom nok til å passe selv til det aller tynneste og fineste hår. Håret kan brukes om igjen, og du kan ta av og på så mye du vil, uten å skade ditt eget hår. Det tar omtrent en time å sette på en full Hairtalk extension. Hairtalk er raskt, enkelt og genialt. Hairtalk er ikke som andre “tape” system på markedet.

  Dette må føles!

  Her finner du oss:

   

  Studentvennlig bedrift!