Alle studenter får 20 % studentrabatt på medlemskap hos Spring. 399,- pr mnd med binding i 12 mnd der du har mulighet til å fryse medlemskapet 1 mnd pr år.

  Bestill medlemskap her

  Studentmedlemskap

  For studentmedlemmer tilbyr vi ubegrenset tilgang til vårt senter og saltilbud. Studenter får 20 % rabatt som er 399,- pr mnd, 12 mnd binding og muligheten til å fryse medlemskapet 1 mnd pr år. 

  • Inkluderer individuell time med treningsveileder hver 3. måned.
  • Aldersgrense: 15 år. Med student mener vi elever ved offentlige skoler, videregående skoler, høyskoler eller universitet. 

   

  Om Spring

  Spring er et sosialt samlingssted med et bredt trening og gruppetreningstilbud.

  Vi har variasjon fra det enkle lette til tøffere og mer avansert trening. For oss står treningsglede i fokus og ikke minst at vi skal ha et tilbud som passer alle, uansett alder, kjønn og nivå. Treningen blir tilrettelagt for det du ønsker å oppnå enten det er rettet mot idrett, eller for å ha en velfungerende kropp. Teamet på Spring har spisskompetanse fra ulike idretter og er opptatt av kvalitet i treningen du gjør. Les mer om våre gruppetimer her

   

  Spring avdeling Rona

  Adresse: Rona 2, 4638 Kristiansand

  Telefon: 08421

  E-post: rona@springtrening.no

   

  Åpningstider 

  Man/Ons: 06.00-22.00
  Tir/Tor: 08.00-22.00
  Fre: 06.00-20.00
  Lør/Søn: 10.00-18.00

  Her finner du oss

   

   
  http://www.themecircle.net

  Søkeord: trening, styrke, gruppetrening, studentmedlemskap, vågsbygd, rona, cross trening, løping, puls, sykkel, sykling, yoga, zumba, pilates, personlig trener, kostholdsveiledning, kristiansand, studenttilbud, studentpriser, studentrabatt, studentvennlig

  Studentvennlig bedrift!