10 % rabatt på alt av lyd og lysleie.

  Kontakt oss her!

  Om studentrabatten

  10 % rabatt på alt av lyd og lysleie.

  Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!


  Om 123lyd.no

  Vi har tatt utfordringen med å gi deg lyd og lys på en riktig måte, det finnes så mye rart der ute og vi har derfor ryddet litt opp for å presentere Lyd og Lysutleie for privat personer og bedrifter på en helt ny måte.

  Vi har delt inn alt av lyd i 2 forskjellige deler, en del er det vi kaller “wrent a Wreck”. Istedenfor å ta inn rimelige varer av dårlig kvalitet, har vi valgt å tilby kvalitetsutstyr som vi har skiftet ut til en rimelig penge, dette muliggjør at du som ønsker å holde budsjettet nede kan få det rimeligste alternativet på god kvalitetslyd.

  Det er ikke lett å vite om lyd fra en leverandør er bedre enn en annen, så når en sammenligner andre leverandører med våre priser. Så er det viktig å vite at vi kun har lydutstyr av høy klasse innenfor dette segmentet, da vil du også få en bedre lydopplevelse på din fest.

   


   

  Søkeord: musikk, live, booking, entertainment, techno, rock, fele, piano, røyk, skumm, spesialeffekter, instrumenter, Studentvennlig, studentpriser, studentrabatt. Lysutleie, lydutleie, fest, lys, lyd.

  Kart


  Frydenbergveien 48 Veibeskrivelse
  Studentvennlig bedrift!