Alle studenter får 50 % rabatt på trening hos Black Box Gym CrossFit fra kl. 06:15 - 16:00

  Bestill gratis prøvetime her!

  Om studentrabatten

  Alle studenter får 50 % rabatt på trening hos Black Box Gym CrossFit fra kl. 06:15 - 16:00.
  Tren CrossFit for kun kr. 425,00 pr. mnd. med instruktør til alle timene. (Fullpris kr. 850,00 med 6 mnd binding).

  Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!

  Om Black Box Gym CrossFit

  Vi var det første CrossFit senteret i Oslo, og det andre i Norge. Så vi har lang erfaring og kunnskap innen CrossFit trening og er et av byens ledende gym for funksjonell trening. Vi ser ikke på oss selv som et treningsenter, men heller en treningsklubb. Her står trivsel og miljø i fokus sammen med seriøs trening.

  Våre instruktører er internasjonalt utdannet og godkjent. Her vil du få oppfølging for å bedre styrke, kondisjon, fleksibilitetsproblemer m.m. Har du en stillesittende jobb som påfører deg belastningslidelser vil den allsidige treningen hos CrossFit senteret Black Box Gym være med på å gi deg en bedre livskvalitet.

  Øving i grunnleggende øvelser og teknikker som brukes i timene. Dette er tre forskjellige timer som kan tas i valgfri rekkefølge. En time har du allerede tatt i forbindelse med prøvetimen. Etter gjennomført “3-2-1-Go” har du tilgang til alle senterets CrossFit timer før kl. 16.00.

  STEG 1
  TA EN GRATIS CROSSFIT PRØVETIME
  Registrer deg til prøvetime.

  STEG 2
  KJØP MEDLEMSKAP
  Etter at du har deltatt på en prøvetime kan du kjøpe medlemskap.

  STEG 3
  MELD DEG PÅ “3-2-1 GO” TIMER
  Tre obligatoriske timer som kickstarter din CrossFit trening.
  Alle våre nye medlemmer, uten tidligere CrossFit bakgrunn, må gjennom “3-2-1-GO” som gir innføring i grunnleggende øvelser og teknikker som brukes i timene. Dette er tre forskjellige timer som kan tas i valgfri rekkefølge. En time har du allerede tatt i forbindelse med prøvetimen. Etter gjennomført “3-2-1-Go” har du tilgang til alle senterets CrossFit timer. Da kan du være med på Open gym, WOD og CrossFit-basic timer.

   


   

  Hva er Crossfit?

   

   

   

   


  Søkeord: Studentrabatt, studentvennlig, studentpriser, crossfit, wod, instruktør, trening, fitness, styrketrening, Oslo, kondisjon, allsidig trening, livskvalitet, Crossfit basic timer, gratis prøvetime, student, studenttrening, treningsglede, gruppetrening, bevegelighet, billig, fleksibilitetproblemer, Crossfit studentrabatt, intensitet, utholdenhet, Furuset 

  Kart


  Prof. Birkelandsvei 32, 1081 Oslo Veibeskrivelse
  Studentvennlig bedrift!