15% rabatt på matretter fra vår snackmeny, inkludert gratis filterkaffe, etter kl. 15.00

  Om studentrabatten

  - 15% rabatt på matretter fra vår snackmeny, inkludert gratis filterkaffe, fra kl. 15.00
  - Gratis Wifi

  Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!

  Om Café Amsterdam

  Det har lenge vært et vakuum etter et internasjonalt og upretensiøst treffsted i Oslos uteliv. Nå har Cafe Amsterdam gjenåpnet som byens naturlige midtpunkt for både lunsj, fest og sene nattetimer.

  Cafe Amsterdam er en folkelig møteplass for venner og sosialt samvær som har vært savnet. Når Cafe Amsterdam nå gjenoppstår i det samme kvartalet som vi var i tidlig på 90-tallet, blåser vi nytt liv i et velprøvd konsept.

  Det er lagt til rette for den ekte internasjonale følelsen, en duft av Europa, kultur og miljø. Med reproduksjoner av store kunstverk og popkultur som rammen rundt et ekte barkonsept med fokus på gode drikkevarer, skapes et genuint miljø for et kresent uteliv.

  En multikulturell stab som kjennetegner byen Amsterdam skal gi gjesten den oppmerksomhet og service som man naturlig kan forvente av et slikt sted. Det er takhøyde og godt med plass for alt fra intime samtaler til lystige lag. Med en enkel servering og et av byens mest ambisiøse barmenyer, inviterer vi deg til en reise, uten å forlate byen.

  Du vet hvor du tar av, men aldri hvor du lander!


  Åpningstider

  Mandag: 15:00 - 23:00
  Tirsdag: 15:00 - 23:00
  Onsdag: 15:00 - 01:00
  Torsdag: 15:00 - 01:00
  Fredag: 14:00 - 03:00
  Lørdag: 14:00 - 03:00
  Søndag: Stengt
   

   Photo credit: Noor Dawod

   

   

  Søkeord: Sandwicher, tosti, loempia, lasagna, chicken satay, amsterdam plaet, desserts, studentrabatt, studentvennlig, studentpriser, beer, cocktails, dj, Dutch interior, old Amsterdam, bitterbal, kroket, Heineken, snacks, lunsj, lunch, international cafe, gratis wifi, selskapet, kultur, pub

  Studentvennlig bedrift!