Vi tilbyr studenter under 30 år førstegangskonsultasjon til kun 350,- I tillegg har vi opptil 50 % rabatt på andre behandlinger.

  Bestill time her

  Om studentrabatten

  - Undersøkelse med 2 røntgenbilder med rens og puss 350,-
  - Undersøkelse med 2 røntgenbilder og panoramarøntgen med rens og puss 590,-
  - Fastpris på tannuttrekning og operasjon av visdomstenner, inklusiv bedøvelse og oppdekking (tilsvarer ca. 30% rabatt):

  Egenandel tannuttrekning:     700,-
  Egenandel operasjon:          1900,-

  - Studenter som har behandlet tennene sine hos oss, får tannbleking for 1900,- for 2 kjever (50%)
  - Minimum 15% studentrabatt på all øvrig behandling

  Tilbudene gjelder for alle studenter under 30 år. 

  Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!

  Har du en eller flere visdomstenner som må fjernes?
  Som ung student bør du også få sjekket hvordan visdomstennene står i munnen. Det er flere grunner til det, les mer om det og våre øvrige studentrabatter videre i teksten.

  Visdomstenner står ofte feilplassert og samler lett bakterier som kan gi infeksjon i kjevebenet. Vi anbefaler at du får sjekket ut dette før problemet har oppstått, da er det som regel mye enklere å behandle.

  Vi har spesialister og allmenntannleger som vil hjelpe deg!

   

  Om Christiania Tannlegesenter

  Christiania tannlegesenter er et kompetansesenter for deg seg som ønsker behandling for dine tenner og som prioriterer å ta vare på din tannhelse. Vi holder til i moderne og flotte lokaler midt i hjerte av Oslo, rett ved Akerselva og et steinkast fra Oslo Spektrum og Oslo S. Hos oss arbeider 5 blide tannleger og tannpleiere, 6 spesialister og spesialistkandidater på deltid, 7 klinikkassistenter, samt 2 resepsjonister som tar imot våre pasienter.

  Hos oss er det stort sett alltid åpent - vi besvarer alltid telefonen, og du kan bli oppringt hvis du heller ønsker det. Vi er også lett tilgjengelig på mail. Klinikken har fokus på best mulig service og smertefri behandling for våre pasienter. I tillegg har vi lange åpningstider på hverdager og har også lørdagsåpent. 

  Våre tannleger bestreber god kvalitet på all behandling, derfor kan vi gi deg garanti på vårt arbeid. Hos oss skal alle være fornøyde!
   

  Åpningstider

  08:00 – 20:00 mandag til torsdag
  08:00 – 17:00 fredag
  10:00 – 15:00 lørdag
   

   

   

   

  Søkeord: Akutthjelp, studentrabatt, studentvennlig, studentpriser, tannregulering, tannimplantat, hull, tannlegeskrekk, trekking, bleking.

  Kart


  Grønland 4, 0188 Oslo Veibeskrivelse
  Studentvennlig bedrift!