Hos Friskis&Svettis kan du trene for bare 183 kroner i måneden uten innmeldingsavgift! Dette gjelder ved binding for 6 måneder.

  Om studentrabatten

  Som student kan du trene i 6 mnd for bare kr. 1.100,-

  Studentmedlemskapet dekker hele treningstilbudet; gruppetrening i sal, spinning og styrkerom.
  I prisen inngår treningsavgift for 6 måneder samt medlemskontingent på kr. 200,- for 2014.


  Hvorfor bør du velge Friskis&Svettis?

  I Friskis&Svettis sier vi: Det viktigste er ikke å endre livsstilen ved å ta noe vekk, men å legge til trening. Når du finner den treningsformen du trives med, blir endringen enkel og morsom. Derfor legger vi stor vekt på variasjon, trivsel og glede. Lyst bør være den største grunnen til å trene. Er det gøy, er det lettere å fortsette. Trening som gjennomføres på grunn av dårlig samvittighet blir som regel verken lystbetont, regelmessig eller langvarig. Et idrettslag med et så spesielt mål som smil og bevegelsesglede, vil naturlig nok også ha litt annerledes krav til treningen. F&S trening inneholder derfor en ekstra dimensjon. Det er grunnen til at mange trener med oss - og fortsetter å gjøre det.

  Friskis&Svettis har et bredt treningstilbud hvor blant annet spinning, styrketimer, yoga, flex og dans står på timeplanen. 

  Se timeplanen her!

   

  Åpningstider

  Mandag – torsdag     06:30 – 22:00
  Fredag                      06:30 – 20:00
  Lørdag                      09:00 – 18:00
  Søndag                     10:00 – 18:00


  Søkeord: friskis&svettis - friskis - svettis - trening - treningsglede - spinning - studentmedlemsskap - studentpris - billig - studenttrening - student - treningssenter - oslo - styrketrening - yoga - dans - flex 

  Kart


  Sørkedalsveien 10b , 0369 Oslo Veibeskrivelse
  Studentvennlig bedrift!