Førstegangsundersøkelse, 2 røntgenbilder og lett rens kr. 299,- (pakketilbud)

  Bestill time her!

  Om studentrabatten

  Førstegangsundersøkelse, 2 røntgenbilder og lett rens kr. 299,- (pakketilbud)

  15 % på øvrig behandling.

  Tannbleking: 1600,- pr. kjeve. Dette inkluderer tannteknikker utgifter. (Fortutsetter undersøkelse, sykdomsfrihet i tennene og fravær av kontraindikasjoner)                                        

  Rabattene ekskluderer hygienetillegg (120,-) og eventuelle utgifter til tannteknikk. Vennligst gi beskjed dersom du har krav på rabatt, vis gyldig bevis.

  Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!

  Se hva våre tidligere pasienter sier om oss på Legelisten.no

  Om Stortingsgaten Tannlegeklinikk

  Stortingsgaten Tannlegeklinikk ligger lett tilgjengelig midt i hjertet av Oslo sentrum i Stortingsgata 28. Klinikken har lyse og moderne lokaler, med digitalt utstyr. Bygningen har romslig heis opp til klinikken som ligger i 7 etg

  Tannklinikken er i stadig utvikling og pasientene er vår første prioritet. Vi utfører det meste av tannbehandling. Ved spesielle tilfeller henviser vi til trygge spesialister som vi samarbeider med. Vi er opptatt av å holde lave priser - I tillegg har vi direkte oppgjør med Helseøkonomiforvaltingen (HELFO) dersom du har krav på det.

  Vi er en klinikk som tilbyr forebyggende, behandlende og akutt tannlegehjelp. Vi ønsker nye og gamle pasienter velkommen.

  Om Tannlegene

  Tannlege Gabriel Lorenzo Morales er utdannet allmennpraktiserende tannlege fra Det Odontologiske Fakultet i Bergen. Han har jobbet som assistenttannlege i privat praksis i Oslo og som tannlege i Stavanger og i Skudeneshavn. Han er medlem i Den Norske Tannlegeforeningen.

  Tannlege Guillaume Lioux er utdannet allmennpratiserende tannlege fra Det Odontologiske Fakultet i Lyon (Frankrike) og har norsk autorisasjon. Han har jobbet i privat praksis i Frankrike og i Norge, da han flyttet til Lofoten for å oppleve norden i 2012. Han snakker godt norsk og engelsk, men hører gjerne på din fransk. Han er en dyktig og beroligende tannlege. Han er medlem i Den Norske Tannelgeforening (MNTF)
   

  Åpningstider

  Mandag: 08:00 - 16:00
  Tirsdag: 08:00 - 21:00
  Onsdag: 08:00 - 16:00
  Torsdag: 08:00 - 21:00
  Fredag: 08:00 - 16:00  Søkeord: tannlege, tannlegeskrekk, visdomstenner, karies, tannverk, tannundersøkelse, rotfylling, krone, bro, bleking, implantat, hvite tenner, tannlege studentrabatt, tannlege oslo sentrum, undersøkelse, akut, enkle bilder, fullstatus, komposittfyllinger, glassionomer fyllinger, behandling av resobsjoner, stifter i forbindelse med proetikk, kosmetisk tannbehandling, fjerne belegg / plakk og misfarging på ennene, tannbleking, fasetter, Tannsmykker, bittskinner, kroner, broer, proteser, gebiss, tannkjøttbetennelse/Periodontitt, omfattende rens,tanntrekking, fjerning av visdomstenner, tannkjøttoperasjoner, tannlegevakt, helgetannlege.

  Kart


  Stortingsgata 28, 0161 Oslo Veibeskrivelse
  Studentvennlig bedrift!
  • Vis kontaktinformasjon
  • Stortingsgata 28, 0161 Oslo
  • 22 83 81 70
  • http://plakk.no