25 % studentrabatt på all behandling.

Studentrabatt / Studenttilbud

25 % studentrabatt på all behandling. Du får en trygg og sikker behandling hos oss. Tar oss god tid til hver pasient. Klinikken ligger sentralt med gode bussforbindelser fra UIS.


Om Odd Bjare Tjelflaat

Jeg legger vekt på at mine pasienter skal få beholde egne tenner lengst mulig, og for å nå dette målet bruker jeg både nye og gamle anerkjente behandlingsmetoder.

Vi prøver å anbefale det beste for våre pasienter men tar alltid pasientene med på råd, slik at vi kan finne det alternativet som passer best for den enkelte.

Jeg holder meg oppdatert ved å lese faglitteratur og delta på kurs i inn- og utland og tar også med sekretærene på kurs og seminarer. Utstyr og materialer blir stadig modernisert, og vi tilbyr god og omsorgsfull behandling. Spesielt er det kjekt å få pasienter med tannlegeskrekk til å føle seg trygge i stolen.

Vi er sentralt plassert, har gratis parkering og nærhet til offentlige kommunikasjoner.

 


Søkeord: Akutt hjelp, Bedøvelse, Bittskinner, Bro, Dentist, Gebiss, Gullfylling, Hvite fyllinger, Implantater, Kirurgi, Kosmetisk tannbehandling, Krone, Operasjoner, Periodontitt, Plastfylling, Porselensfylling, Protese, Rotfylling, Røntgen, Studentrabatt, Tannbehandling, Tannbleking, Tannbyll, Tanngnissing, Tannkjøttsykdommer, Tannlege, Tannlegeskrekk, Tannpleie, Tannskader, Tannstein

Kart


Kannikgata 37c, 4008 Stavanger Veibeskrivelse
Studentvennlig bedrift!
  • Vis kontaktinformasjon
  • Kannikgata 37c, 4008 Stavanger
  • 51 53 07 30