Vårt spesialfelt er å tilpasse oss den enkelte elev. Vi henter og bringer studentene i Tromsø, samt at vi gir en gratis kjøretime.

  BESØK VÅR HJEMMESIDE

  Er du av type trygghetssøker eller liker du spenning? Uansett personlighet, så kommer vår kompetanse til gode for deg.

  Vi finner elevens nivå på kort tid , og bygger opplæringen videre utfra det. Som elev vil vår fremgangsmåte oppleves som trygt, sikkert og effektivt.

  Våre trafikklærere:


  Truls Antonsen
  Daglig leder / trafikklærer

  Truls er kjent for sin rolighet i bilen. Hans prioritet ligger høyt på at eleven skal ha rette utfordninger i forhold til nivå. Utdannet fra Høgskolen i Nord-Trøndelag i 2009, siden vært lærer hos Safety Trafikskole.

   

  Gunn Inger Iversen
  Trafikklærer

  Gunn Inger har lang og god erfaring som trafikklærer. Hun kom ut fra Høgskolen i Nord-Trøndelag i 1982, siden har hun vært lærer på Safety Trafikkskole. Underviser også på automatgir.

   

  Jostein Paulsen
  Trafikklærer

  Jostein er rolig og sturkturert, og har stort fokus på å tilrettelegge undervisningen til den enkelte elev. Han var feridig utdannet trafikklærer i 2015 fra Høskolen i Nord-Trøndelag.

   

  Sindre Johannessen
  Trafikklærer

  Sindre sørger for at du som elev skal få en følelse av godt læringsmiljø. Tilpasning av opplæring til deg som elev er høyt prioritert. Trygghet fra A til Å. Sindre underviser i bil/ henger/ moped/ mc. Har jobbet på trafikkskole siden 2007 og som trafikklærer fra 2012.

   

  Studentvennlig bedrift!