Studentmedlemskap fra 559/mnd og gratis prøvetime! Få 10 % ekstra rabatt med kode: ST16

  Bli medlem her (rabattkode: ST16)

  Studentpriser - få 10% rabatt på alle studentpakkene med rabattkode ST16

  Studentpriser før rabatten:
  1 mnd binding: 799,-
  6 mnd binding: 629/mnd
  12 mnd binding: 559/mnd
  5 mnd semesterpakke: 3.000,-
  Nivå 2-kurs: 1.599,-

  Vår historie

  Det hele startet med at tre studenter trente CrossFit på eget initativ på idrettsbygget ved Gløshaugen. Nå, i 2015, holder vi til i flotte lokaler i Trondheims travleste handlegate, Nordre gate, med flere hundre medlemmer! Vår visjon er å bli Norges mest kompetente og triveligste gym, basert på grunnverdier som prestasjon, mestring og tilhørighet.

  Våre verdier
  Hos oss hyller vi prestasjon i forhold til eget nivå, fremfor fysikk og utseende. Vi mener det moderne samfunn har et skadelig kroppsfokus, derfor skal CrossFit Trondheim være et fristed hvor vi heller fokuserer på prestasjon.

  Når man presterer vil man få en mestringsfølelse. Vi mener at mestringsfølelsen er det kraftigste hjelpemiddelet til prestasjon vi har. Vi jobber hele tiden for at du skal få den gode mestringsfølelsen når du klarer noe du ikke har klart før.

  Vår siste nøkkelverdi er tilhørighet. Vi jobber for at du skal føle deg velkommen og hjemme på gymmet. Vi håper du skal føle stolthet av å tilhøre CrossFit Trondheim.


  Kontakt oss:
  info@crossfittrondheim.no


  Søkeord: Crossfit Trondheim, Crossfit, studentmedlemskap, studentrabatt, student, studentvennlig, Trondheim sentrum, HiST, NTNU, Nordre gate, trening, helsestudio, personlig trener, styrketrening, nivå1, nivå 2, nivå 3.

  Studentvennlig bedrift!
  themecircle