Vår visjon er at vi skal utføre pressise,klassiske og teknisk brukervennlige frisyrer, som er tilpasset alle typer mennesker. Alle studenter får 15 % studentrabatt hver torsdag og fredag kl. 09:00 - 14:00

  Om studentrabatten

  Alle studenter får 15 % studentrabatt på hårklipp hver torsdag og fredag kl. 09:00 - 14:00.

  Vår dyktige 2-års lærling Silje Amalie tilbyr også 30 % rabatt. Hun har gjennomgått intensiv opplæring gjennom Point sitt eget opplæringssystem. 

  Om Point Frisør

  Familiebedriften feirer i år 45 års jubileum. Det er nå 45 år siden grunderen av Auds Hårdesign AS, Aud Volden Solheim åpnet sin første salong i Gimleveien. Videre ble det noen år på Stubban og de siste 29 årene har familiebedriften vært på Risvollan senter. Vi har nå flyttet inn i nye lokaler på bakkeplan og på utsiden av høyblokka på Risvollan senter. 

  Vår visjon er at vi skal utføre pressise,klassiske og teknisk brukervennlige frisyrer, som er tilpasset alle typer mennesker. Vi er frisørsalongen for hele familien og kunder i alle aldre. Vi har tidsbruk og priser for enhver smak og behov. Les mer om våre priser her.

  Velkommen skal du være!

  Bestill time via SMS

  Send POINT + ditt navn og hva det gjelder til 2470.

  For eksempel:
  POINT 030562 Kari Normann trenger time

  Kr. 1,- per mottatt melding. Normalt to meldinger - bekreftelse og timeavtale.
  NB: Tjenesten kan ikke benyttes om man har reservert seg mot kortnummer. 

  Åpningstider

  Man - Fre: 09:00 - 17:00
  Lør: 09:00 - 15:00

  Her finner du oss

   

   

   

  søkeord: frisør, Trondheim, Risvollan, klipp, styling, vask, farging, hårkur, studentrabatt, studentpriser, studentvennlig, studenttilbud

  Studentvennlig bedrift!