Vi reparerer nettbrett og telefoner som regel på dagen. Studenter på 10 % på alt (gjelder ikke bytte av batteri på iPhone).

  ONLINE BOOKING AV REPARASJON

  VELKOMMEN TIL REPLAB!
  Vi reparerer nettbrett og telefoner som regel på dagen. Du kan selv bestemme tidspunkt for reparasjonen. Du får da vite hvor lang tid reparasjonen tar og kan planlegge bedre. Vent gjerne i butikken mens vi reparerer for deg. Vi gir deg 12 måneders garanti på jobb og deler. Garantien på batterier er på 3 måneder. Vi reparerer Samsung, Apple, Sony og Huawei. Andre merker vurderes fortløpende. Bruk kontaktskjemaet om det skulle være noe du trenger å få svar på. Felles telefonnummer til alle avdelinger er 922 96 000. Eventuelle jobbsøknader ber vi deg rette til epost: jobbmulighet@replab.no. Bruk kontaktskjemaet for andre henvendelser.

  HVORFOR SKAL DU VELGE OSS?
  Vi mener de aller fleste telefoner og nettbrett kan repareres for ett beløp som ligger langt under det du må betale for nykjøp. De forskjellige telebutikker tilbyr bytteløsninger ved skadet glass som tilsynelatende kan virke fristende. Med ekstra forsikring og binding over lengre tid er vi ganske sikre på at regnestykket faller i vår favør. Hvor får du ellers fikset en knust skjerm for iPhone 6 til under tusenlappen, attpå til med 12 måneders garanti? 

  KLIKK HER FOR ONLINE BOOKING

  ÅPNINGSTIDER
  09:00-21:00 hverdager, 09:00-18:00 lørdager

  PRISLISTE
  Besøk vår hjemmeside. Øverst på høyre side ligger vår prisliste på reparasjoner. Her skal du enkelt finne det du leter etter.

  BOOKING
  Vi har også gjort det veldig enkelt for deg å bestille time hos oss. Trykk "Online Booking" og du er nesten ferdig. Fordelene med å bestille på forhånd er at du kjapt kan se hva du må betale for reparasjonen. Du kan få komme til den tiden som passer deg best. Sett deg gjerne ned hos oss og vent mens reparasjonen blir utført. Det tar sjelden lengre tid enn en halv time.

  DESTRUKSJON
  Vi gjør oppmerksom på at uavhentede telefoner og nettbrett vil bli destruert etter 3 måneder.

  Her finner du oss:

  Studentvennlig bedrift!
  • Vis kontaktinformasjon
  • Beddingen 10, 7014 Trondheim
  • 922 96 000
  • http://replab.no