Vi tilbyr studenter undersøkelse til sterkt redusert pris; (400,-) og ønsker å være den beste tannlegen for studentene i Trondheim.

  Bestill time her

  Kontakt oss

  Ved behov for akutt hjelp, ring 73 52 71 73.

  Ved vanlig timebestilling, vennligst bruk bestillingsskjemaet via knappen øverst.
  I kampanjekode-feltet kan du skrive StudentTorget.

  Studentrabatt

  Vi tilbyr studenter undersøkelse til sterkt redusert pris; 400,-

  Husk å be om StudentTorgets studentrabatt og ha med gyldig studentbevis!

  I tillegg har SiT et meget godt tannhelseprosjekt, hvor de dekker 250,- av første undersøkelse for studentene. Skulle du ha behov for en mer kostbar behandling, kan du søke om å få penger tilbake gjennom SiTs helserefusjon for alle utlegg over 2.000,- . For nærmere informasjon og søknadskjema, se http://sit.no/tannhelse/

  NB! Er du født i 1995 eller senere, har du fortsatt krav til rimelig behandling i den offentlige tannhelsetjenesten. Det anbefales derfor å ta kontakt med et offentlig tannlegekontor (Den Offentlige Tannhelsetjenesten i Sør-Trøndelag)

  Er du redd for å gå til tannlegen?

  Da er du ikke alene. Over 20% av befolkningen er så redd for tannbehandling at de kun oppsøker tannlege ved ekstreme smerter, 5% kommer aldri, uansett smerter.

  Her på klinikken har vi lang erfaring i behandling av redde pasienter. Bjørn tok tilleggsutdannelse i bruk av lystgass i 1992, og har vært medlem i Norsk Forening for Odontofobi - NOFOBI siden stiftelsen i 1993. Han var i perioden 2007 til 2009  leder av foreningen. Ellen har vært medlem i NOFOBI siden 2010, og fra 2011-2014 sittet i styret.

  Tannlegeskrekk er så mangt. Sammen med deg prøver vi å finne ut hva du er redd for. Målet vårt er at du etterhvert skal kunne mestre tannlegebesøk som de fleste andre. Veien dit kan være lang, og vi kommer ikke alltid i mål heller. Underveis kan det være godt å kunne støtte seg til legemidler som virker beroligende. Vi har tildligere benyttet lystgass til dette, men bruker det stadig sjeldnere. I de senere årene har det kommet hurtigvirkende preparater i tablettform som gir ønsket effekt med høyere presisjon, mindre bivirkninger og ikke minst lavere pris.

  Kontakt oss 

  Ved behov for akutt hjelp, ring 73 52 71 73. 
  Ved vanlig timebestilling, vennligst bruk bestillingsskjemaet via knappen øverst.

  Åpningstider

  Man. - tors.: 08:00 - 16:00

  Fredag: 08:00 - 15:30


  Søkeord: Studentrabatt, student, studentpris, tannlege Trondheim, tannlegeskrekk, narkose, Sit, HiST, BI Trondheim, NTNU, Trondheim sentrum, Kongens Gate.

  Studentvennlig bedrift!
  themecircle.net