(StudentTorget.no):

For den 22 år gamle førskolelærer-studenten Lise-Kristin Kvendbø fra Tønsberg ble eksamensdagen noe mer spennende enn hun hadde forutsett.
 
Etter å ha tilbrakt en måned i Danmark slet hun med å få start på bilen, som hadde stått urørt siden sist hun var hjemme.  Etter flere forsøk ble bremsepedalen plutselig slått tilbake, samtidig som det startet det å ryke voldsomt under panseret. Lise-Kristin fikk stoppet en passerende bil for å få føreren til å ringe brannvesenet. Innen de rakk å komme hadde naboen allerede kommet til unnsetning med hageslangen og fått slukket det meste av brannen, skriver TB.no.
 
Etter hvert kom også politiet. Mens hun sto og forklarte hva som hadde skjedd, kom det fram at hun egentlig var på vei til muntlig eksamen ved Høgskolen i Vestfold. Heldigvis fikk hun sympati hos en snartenkt politidame, som ringte etter en ledig patruljebil som fraktet henne til eksamenslokalet med politieskorte. 
 
Da hun ankom høgskolen hadde Lise-Kristin bare et par minutter på seg før hun skulle inn til sensor.
 
– Da jeg kom fram på skolen, fortalte jeg at bilen min hadde brent. Men de kunne sikkert lukte det, jeg rakk jo ikke å dusje eller noe.
 
Hun klarte tydeligvis å legge dramatikken bak seg, for da eksamensresultatet var klart viste det seg at hun hadde gjort seg fortjent til toppkarakteren A!
 
Senere på kvelden var hun klar for en velfortjent eksamensfest.
 
– Men det blir ikke noe grillfest i min hage, altså. Nå holder det med ild og røyk for i dag, sier hun til TB.no.
 

LES OGSÅ: Tok eksamen tre timer etter fødselen