(StudentTorget.no):

Det er «Nudity Upspace» som er arrangørene bak uken, hvor de kan tilby "Naken Yoga", "Sex, Power og God-fester" og "naken smultring-løp".

Arrangementet betyr ikke at Brown University florerer av nakne studenter på campus om dagen, men det holdes en rekke arrangementer som skal sette spørsmålstegn ved negativt kroppsfokus, og gjøre elevene oppmerksomme på ukulturen i samfunnet og media.

"Stuntet" har blitt tatt godt i mot av både elever og lærere ved universitetet. Men det er ikke alle medier som har helt skjønt ideen bak arrangementet, og nyhetskanalen FOX la i forrige uke ut en kritisk reportasje fra arrangementet ved skolen.

Dette har fått flere av studentene ved skolen til å se rødt, og de har nå postet en video på Youtube der de viser sin misnøye ovenfor FOX Channel sin dårlige dekning av arrangementet. Under kan du se video fra Brown:

(Video: Youtube)

(Kilde: The Daily Beast)
 

LES OGSÅ: 40 funfacts om skjegg og annen moro


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: