(StudentTorget.no):

Det er «Nudity Upspace» som er arrangørene bak uken, hvor de kan tilby "Naken Yoga", "Sex, Power og God-fester" og "naken smultring-løp".

Arrangementet betyr ikke at Brown University florerer av nakne studenter på campus om dagen, men det holdes en rekke arrangementer som skal sette spørsmålstegn ved negativt kroppsfokus, og gjøre elevene oppmerksomme på ukulturen i samfunnet og media.

"Stuntet" har blitt tatt godt i mot av både elever og lærere ved universitetet. Men det er ikke alle medier som har helt skjønt ideen bak arrangementet, og nyhetskanalen FOX la i forrige uke ut en kritisk reportasje fra arrangementet ved skolen.

Dette har fått flere av studentene ved skolen til å se rødt, og de har nå postet en video på Youtube der de viser sin misnøye ovenfor FOX Channel sin dårlige dekning av arrangementet. Under kan du se video fra Brown:

(Video: Youtube)

(Kilde: The Daily Beast)
 

LES OGSÅ: 40 funfacts om skjegg og annen moro

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: