(StudentTorget.no):

Den aller første utgaven av Studentguiden Oslo er endelig ute! Ta med deg et eksemplar fra et av de mange gratisstativene på skoler, kaféer og butikker rundt om i Oslo, eller les nettutgaven her!
 
Om du er helt ny i Oslo, eller om du bare ønsker å bli bedre kjent med byen din, kan du bruke denne guiden til å få oversikt over hva du kan finne på i de ulike bydelene.
 
 
Her er noe av det du kan lese om i Studentguiden Oslo:
 
Øyhopping i Oslofjorden
Festivaler
Gatekunst i byen
Studentrabatter
Gratis opplevelser
Konsertscener
Nattklubber
Studentbarer
Quiz
Den dansende byoriginalen
Bruktmarkeder
Uteserveringer
Kaféer
Mikrobryggerier
Kaféer
Mikrobryggerier
Sport- og idrettstilbud
Bydelsguide
Folk om byen
Guide til Oslomarka
Vareprøvesalg
Shuffleboard
Byens billigste øl
Alternativer til lesesalen
Gratistilbud i byen
+ mye mer
 
 
Du finner Studentguiden Oslo i gratisstativene ved Universitetet i Oslo, Høgskolen i Oslo og Akershus, samt på en rekke læresteder, kaféer og butikker i Oslo. 
 
Du kan også lese en utvidet versjon av guiden på nett her


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: