Liker du å holde deg aktiv i hverdagen, har Studentsamskipnaden i Oslo (SiO) flere treningssentre rundt om i byen hvor du kan trene til en overkommelig pris.

Utover SiO sitt studenttilbud i Oslo, finnes det flere store kjeder som Sats Elixia, Actic og Fresh Fitness og Fitness24Seven.

Er du av typen som ikke ønsker å trene hos en av de store kjedene finnes det også flere mindre og frittstående treningssentre som Condis og Harald's Gym .

Treningssentere for studenter

 • Athletica Blindern

  Ligger på Blindern Campus. Er 3500 m2 stor, og har aktivitetssal, gruppetrening, treningsstudio, innendørs fotballbane og mer.

  Adresse: Problemveien 13

 • Athletica Centrum

  Ligger i Akersgata, i kort avstand fra HiOA og UiO sitt juridiske fakultet. Har klatrevegg, fysioterapi, sykkelsal, treningsstudio og mer.

  Adresse: Akersgata 68

 • Domus Athletica

  Dette er det største treningssenteret til SiO, og er på hele 9800 m2. Senteret har svømmehall, haller og baner til ulike typer sport, treningsstudio, fysioterapi og mer.

  Adresse: Trimveien 4

 • Athletica Nydalen

  Dette treningssenteret ligger i BI sine lokaler i Nydalen. Athletica Nydalen tilbyr gruppetimer, multisportrom, fysioterapi, sykkelsal og mer.

  Adresse: Sandakerveien 116

 • Athletica Vulkan

  Vulkan er det nyeste treningssenteret til SiO ligger sentralt til på Grünerløkka. Har sykkelsal, gruppetrening, personlig trener og mer.

  Adresse: Maridalsveien 17

Andre treningstilbud i Oslo

 • Sats Elixia

  De to store treningsgigantene i Norge har slått seg sammen og heter nå Sats Elixia. Bare i Oslo finnes 36 sentre (per januar 2015), med andre ord: Et på hvert gatehjørne. Sats Elixia kan tilby både saltimer og egentrening. I tillegg har flere av sentrene spa-avdeling med badstu og kaldkulp.

  Adresse: Flere sentre.

 • Fresh Fitness

  Også en relativt stor aktør som tilbyr 25 sentre i Norge, hvorav 7 av de ligger i Oslo. Her kan du være med på gruppetimer, men selvsagt også trene på egenhånd. Noe rimeligere enn Sats Elixia.

  Adresse: Flere sentre.

 • Trening er ikke bare løping på tredemølle eller løfting av vekter.

  Sjekk ut andre treningsakiviteter i Oslo, som dans, kampsport og vinteraktiviteter!

 • Fitness24Seven

  Et rimelig alternativ, for den som ikke ønsker å bruke hele stipendet på trening. Fitness24Seven kan tilby trening hele døgnet!

  Adresse: Flere sentre.

 

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: