(StudentTorget.no):

Rangeringen "Best Student Cities" publiseres hvert år av de London-baserte utdanningskonsulentene i Quacquarelli Symonds (QS).
 
I fjor kom Oslo med på listen for første gang, som nummer 48 av de 50 beste studentbyene. I år måtte vår eneste norske representant se seg slått av Osaka, Praha og Mexico City, og havnet dermed utenfor årets rangering.
 
Den populære studentbyen København kommer på en 28. plass, mens våre naboer i Stockholm ligger på 35. plass. Danskene faller ned åtte plasseringer, mens Stockholm kommer inn som en av årets nykommere.
 
I likhet med de siste årene er det Paris som troner øverst på rangeringen. Denne gang etterfulgt av Melbourne og London.
 
Men hva er det som skal til for å bli kvalifisert som en av verdens beste studentbyer? Ifølge QS' kriterier, må studentbyen ha et godt utvalg av prestisjetunge universiteter, ha høy livskvalitet blant befolkningen, gode jobbmuligheter og et overkommelig prisnivå.
 

LES OGSÅ: Hvordan velge riktig studiested?

 

Verdens 20 beste studentbyer:

1. Paris, Frankrike
 
2. Melbourne, Australia
 
3. London, England
 
4. Sydney, Australia
 
5. HongKong, Kina
 
6. Boston, USA
 
7. Tokyo, Japan
 
8. Montreal, Canada
 
9. Toronto, Canada
 
10. Seoul, Sør-Korea
 
11. Zurich, Tyskland
 
12. Vancouver, Canada
 
13. San Fransisco, USA
 
14. Munchen, Tyskland
 
15. Singapore, Singapore
 
16. Berlin, Tyskland
 
17. New York, USA
 
18. Chicago, USA
 
19. Barcelona, Spania
 
20. Vienna, Østerrike
 

LES OGSÅ: Alt om studiefinansiering i utlandet

Klikk her for å se alle studier i utlandet

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: