(StudentTorget.no):

Canada forbindes ofte med flott natur, ishockey, et velfungerende velferdssamfunn og den originale lønnesirupen. Men Canada er også et land som kan tilby utdanning av høy kvalitet, ved landets mange universiteter og høyskoler.
 
I fjor fikk 156 nordmenn støtte fra Lånekassen til helgradsstudier i Canada. University of British Columbia viser seg å være det mest populære studiestedet, og det er økonomi, business og administrasjon som er den mest populære studieretningen.
 
 

LES OGSÅ: Slik er Canada som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved? Disse fem studiestedene er mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
47
14
9
8
Concordia University, Montreal 8

 

Dette er de mest populære studiefagene i Canada. PS: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 161, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Canada

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: