(StudentTorget.no):

Canada forbindes ofte med flott natur, ishockey, et velfungerende velferdssamfunn og den originale lønnesirupen. Men Canada er også et land som kan tilby utdanning av høy kvalitet, ved landets mange universiteter og høyskoler.
 
I fjor fikk 156 nordmenn støtte fra Lånekassen til helgradsstudier i Canada. University of British Columbia viser seg å være det mest populære studiestedet, og det er økonomi, business og administrasjon som er den mest populære studieretningen.
 
 

LES OGSÅ: Slik er Canada som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved? Disse fem studiestedene er mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
47
14
9
8
Concordia University, Montreal 8

 

Dette er de mest populære studiefagene i Canada. PS: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 161, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Canada


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: