(StudentTorget.no):

Med sine 51 delstater, kan USA tilby kultur og opplevelser som passer de fleste sine interesser. I tillegg er det å studere på andre siden av dammen både spennende og prestisjefylt.
 
Med høyt rangerte universiteter som Berkeley, Brown, Harvard og Standford, er det ikke så rart at mange nordmenn ser til USA når de skal studere i utlandet. 
 
Prisene for utdanning i dette landet kommer ofte med en høy prislapp, men til gjengjeld hjalp Lånekassen 1834 nordmenn med å ta helgraden sin i USA i fjor.
 
Blant nordmenn er det spesielt økonomi- og administrasjonsfag, samfunnsfag og journalistikk som er de mest populære studiene. Full lister over hvilke fag med flest nordmenn kan du se nederst i saken.
 
 

LES OGSÅ: Slik er USA som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
Berkeley College 133
Long Island University 111
Hawaii Pacific University 102
University of North Dakota, Grand Forks 58
California Lutheran University 56

 

Og dette er de mest populære studiefagene i USA. Ps: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 1901, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i USA

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: