(StudentTorget.no):

Svært mange tok seg turen til Oslo og informasjonskveld med tema utdanning i USA, som ble arrangert av Studievalg.no onsdag uken.

Flere universiteter og høgskoler fra USA hadde møtt opp for å fortelle om hva de kan tilby og hvordan norske studenter kan søke seg til deres skoler.

Representanter fra Lånekassen snakket om hvordan man kan søke om lån og stipend til utdanning i USA. I tillegg var blant annet Den Amerikanske Ambassaden til stede for å besvare spørsmål om visum, Fulbright Foundation for å snakke om stipendmuligheter for master- og ph.d.-studier i USA og Ivy Plus som ga tips til de fremmøtte om hvordan man kan stille med en sterk søknadstekst til toppuniversitetene.

 

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: