(StudentTorget.no):

Svært mange tok seg turen til Oslo og informasjonskveld med tema utdanning i USA, som ble arrangert av Studievalg.no onsdag uken.

Flere universiteter og høgskoler fra USA hadde møtt opp for å fortelle om hva de kan tilby og hvordan norske studenter kan søke seg til deres skoler.

Representanter fra Lånekassen snakket om hvordan man kan søke om lån og stipend til utdanning i USA. I tillegg var blant annet Den Amerikanske Ambassaden til stede for å besvare spørsmål om visum, Fulbright Foundation for å snakke om stipendmuligheter for master- og ph.d.-studier i USA og Ivy Plus som ga tips til de fremmøtte om hvordan man kan stille med en sterk søknadstekst til toppuniversitetene.

 


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: