(StudentTorget.no):

Med sine 3173 norske utenlandsstudenter, er USA kun slått av Storbritannia på listen over de mest populære studielandene blant nordmenn. USA er også landet som har størst økning i antallet norske utenlandsstudenter de siste årene. 
 
Den økende populariteten ble også tydelig da Studievalg.no nylig arrangerte temakveld om utdanning i USA på Eldorado bokhandel i Oslo.
 
Elever og studenter møtte opp i hopetall for å få møte de amerikanske universitetene og få nyttig informasjon fra organisasjonene som holdt foredrag og var tilgjengelige på stands. 
 
For å få et innblikk i hvorfor stadig flere får øynene opp for USA som studieland, snakket vi med noen av de fremmøtte studentene om hva som trekker dem mot det store kontinentet i vest. Se hva de svarte i videoreportasjen øverst i saken!
 

LES OGSÅ: En komplett guide til utdanning i USA

Klikk her for å se alle studier og skoler i USA

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: