(StudentTorget.no):

Med sine 3173 norske utenlandsstudenter, er USA kun slått av Storbritannia på listen over de mest populære studielandene blant nordmenn. USA er også landet som har størst økning i antallet norske utenlandsstudenter de siste årene. 
 
Den økende populariteten ble også tydelig da Studievalg.no nylig arrangerte temakveld om utdanning i USA på Eldorado bokhandel i Oslo.
 
Elever og studenter møtte opp i hopetall for å få møte de amerikanske universitetene og få nyttig informasjon fra organisasjonene som holdt foredrag og var tilgjengelige på stands. 
 
For å få et innblikk i hvorfor stadig flere får øynene opp for USA som studieland, snakket vi med noen av de fremmøtte studentene om hva som trekker dem mot det store kontinentet i vest. Se hva de svarte i videoreportasjen øverst i saken!
 

LES OGSÅ: En komplett guide til utdanning i USA

Klikk her for å se alle studier og skoler i USA


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: