(StudentTorget.no):

Sitter du og lurer på om Storbritannia kan være drømmestedet for deg og dine studier, men er litt usikker på om du tør å reise til det store utland? Frykt ikke! I fjor var det 5023 norske studenter i Storbritannia. Det skal derfor veldig mye til for at du ikke skumper borti noen nordmenn i løpet av studietiden din.

Storbritannia har også mye mer å by på enn studier i London. Mange nordmenn reiser til Skottland, Wales og Nord-Irland. Og økonomi, samfunns- og humanistfag er alle populære studier blant vi reiseglade nordmenn.

Se komplett liste under over hvor mange studenter som studerer på hvert fag, og hvilke skoler nordmenn gjerne søker seg til i Storbritannia.

 

LES OGSÅ: Slik er Storbritannia som studieland

 

Dette er de fem mest populære skolene blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
Kingston University 417
University of Roehampton 249
University of Essex 214
University of Edinburgh 208
Middlesex University 203

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Storbritannia blant nordmenn. Ps: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 5040, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Storbritannia


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: