(StudentTorget.no):

Navn: Jens Christian Hedemark
 
Alder: 20 år
 
Utdanning: Maritime Business
 
Studiested: Southampton Solent University i England
 
 
- Jeg valgte å studere shipping på grunn av den internasjonale delen av bransjen. Muligheten til å reise, oppleve nye ting, møte nye mennesker og få nye kulturelle innstrykk. Jeg ville også jobbe i en bransje som gir nye utfordringer hver dag, som tilbyr meg et volatilt marked å jobbe i. Og valgmuligheter, ikke minst, sier Jens Christian.
 
Interessen for Southampton Solent University kom da han hørte et foredrag fra en annen student som snakket om studiet, skolen og byen. Nå vil han gjerne anbefale studiet videre til fremtidige studenter.
 
- Jeg vil absolutt anbefale andre studenter å ta en titt på studiet og skolen og se om det er noe for dem. Jeg har trivdes utrolig godt så langt og jeg er helt overbevist om at det siste året mitt kommer til å bli like bra, sier han. 
 
 
Se hele intervjuet med Jens Christian i videointervjuet øverst i saken. 
 

LES OGSÅ: Komplett guide til utdanning i Storbritannia


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: