(StudentTorget.no):

Det er muligheten til å studere i utlandet på engelsk, som gjerne trekker nordmenn til universitetene og høgskolene i Tsjekkia.
 
Mange nordmenn studerer medisin, fysioterapi, odontologi og veterinærmedisin i Tsjekkia, og i fjor var det registrert 350 nordmenn via Lånekassen, som alle tok hele graden sin i dette landet.
 
De mest populære studentbyene i Tsjekkia er hovedstaden Praha, Brno og Hradek Kralove, som alle er koselige og studentvennlige byer.
 
 

LES OGSÅ: Slik er Tsjekkia som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
172
57
55
44
6

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Tsjekkia. Ps: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 352, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Tsjekkia

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: