(StudentTorget)

Velkommen til SIRE, et talkshow som tar for seg alle verdens mulige temaer.

Denne episoden, i tillegg til den som følger, handler om kjærlighet. Kjærlighet er vårt samfunns hellige dop. Selv de minst elskende menneskene slenger iblant en tanke til dette hellige dopet. Følelsen av at noen kanskje har lyst på en er en betryggende tanke som gir bekreftelse på ens eksistens og verdi.

 

Vi vet ikke hva kjærlighet er, og vi burde kanskje ikke prøve å definere konseptet i detalj. Men hva om kjærlighet har en best-før dato? I første episoden snakker vi med Anne Astrea om dette, og graver dypere i monogami og biologiske grunner til at forhold eksisterer. Vi tar for oss hvorfor kjærlighet kan ha en best-før dato, og hva man kan gjøre for å pleie kjærligheten.

 

Om du har temaer du vil vi skal ta opp, eller om du selv ønsker å bidra i en episode, så send oss en mail på sirekontakt@hotmail.com


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: