(StudentTorget)

Velkommen til SIRE, et talkshow som tar for seg alle verdens mulige temaer.

Denne episoden, i tillegg til den som følger, handler om kjærlighet. Kjærlighet er vårt samfunns hellige dop. Selv de minst elskende menneskene slenger iblant en tanke til dette hellige dopet. Følelsen av at noen kanskje har lyst på en er en betryggende tanke som gir bekreftelse på ens eksistens og verdi.

 

Vi vet ikke hva kjærlighet er, og vi burde kanskje ikke prøve å definere konseptet i detalj. Men hva om kjærlighet har en best-før dato? I første episoden snakker vi med Anne Astrea om dette, og graver dypere i monogami og biologiske grunner til at forhold eksisterer. Vi tar for oss hvorfor kjærlighet kan ha en best-før dato, og hva man kan gjøre for å pleie kjærligheten.

 

Om du har temaer du vil vi skal ta opp, eller om du selv ønsker å bidra i en episode, så send oss en mail på sirekontakt@hotmail.com

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: