(StudentTorget.no):

Utdanningsdirektoratet har nå annonsert hvem i videregående skole som har kommet opp i eksamen, og akkurat nå sitter det mange med panikk for eksamen i matte og fysikk.
 
Studix arrangerer derfor et gratis krisehjelp-kurs i matte og fysikk for alle elever i videregående skole i Oslo og Akershus. 
 
De vil hjelpe alle elever med vanskelige og lette oppgaver samt gå gjennom sentrale deler av pensum. Universitetet i Oslo vil også inspirere ved å fortelle hvordan realfag brukes i arbeids-situasjoner og hvilke studiemuligheter som finnes. 
 
Kurset foregår fra og med lørdag 18. mai til og med lørdag 25. mai fra 17:00 – 20:00, og er avholdt på Universitetet i Oslo (Blindern).
 
 

Dette er Studix

 

FORSKNINGSPARKEN: Klikk på kartet for å se hvordan du finner frem.

 

Gjennom mattehjelp.no har Studix undervist mange elever på videregående i matematikk og fysikk. I eksamenstiden får de veldig mange forespørsler og ønsker derfor å sette opp et seminar som er gratis for alle studenter på videregående skole i Oslo og Akershus. 
 
Studix er en eklektisk gjeng som brenner for å undervise i matematikk og fysikk:
 
Eivind Stordal (MSc.) har vunnet Norsk Regnesentrals pris for beste masteroppgave i matematikk og informatikk ved Universitetet i Oslo skoleåret 2011 – 2012. Han skrev masteroppgave om utbredelsen av ultralydbølger i komplekse medier som biologisk vev og bergarter. 
 
Harish Naraynan (PhD) har doktorgrad fra Universitetet i Michigan i computational science og mekanikk. Han jobber nå med å lage simuleringsverktøy der elever kan eksperimentere seg frem til kunnskap. 
 
Ali Elmasoudi (MSc) har mastergrad i matematisk statistikk og har 15 års erfaring med IKT og telekommunikasjon. 
 
Studix holder til i StartupLab i forskningsparken ved Universitetet i Oslo. De er i gang med å lage en digital læringsplattform for realfag som de tror kommer til å revolusjonere måten man lærer og underviser realfag på. Plattformen aktiviserer eleven og gir han/hun mulighet til å stille spørsmål, gjøre egne valg, simulere, leke med grafer, samt se anvendelser av matematikk.
 
Plattformen gjør det også enkelt for lærere og fagbokforfattere å lage rikt interaktivt materiale der elevene kan slippes løs for å lære i eget tempo og etter egne ferdigheter.
 

Slik melder du deg på

Gå til www.mattehjelp.no for å melde deg på, eller send SMS til 1963 med kodeord MATTEHJELP «navn» «kurs» «email». Vi kommer tilbake til deg med informasjon om tidspunkter og lokaler for ditt kurs.