(StudentTorget.no):

Utdanningsdirektoratet har nå annonsert hvem i videregående skole som har kommet opp i eksamen, og akkurat nå sitter det mange med panikk for eksamen i matte og fysikk.
 
Studix arrangerer derfor et gratis krisehjelp-kurs i matte og fysikk for alle elever i videregående skole i Oslo og Akershus. 
 
De vil hjelpe alle elever med vanskelige og lette oppgaver samt gå gjennom sentrale deler av pensum. Universitetet i Oslo vil også inspirere ved å fortelle hvordan realfag brukes i arbeids-situasjoner og hvilke studiemuligheter som finnes. 
 
Kurset foregår fra og med lørdag 18. mai til og med lørdag 25. mai fra 17:00 – 20:00, og er avholdt på Universitetet i Oslo (Blindern).
 
 

Dette er Studix

 

FORSKNINGSPARKEN: Klikk på kartet for å se hvordan du finner frem.

 

Gjennom mattehjelp.no har Studix undervist mange elever på videregående i matematikk og fysikk. I eksamenstiden får de veldig mange forespørsler og ønsker derfor å sette opp et seminar som er gratis for alle studenter på videregående skole i Oslo og Akershus. 
 
Studix er en eklektisk gjeng som brenner for å undervise i matematikk og fysikk:
 
Eivind Stordal (MSc.) har vunnet Norsk Regnesentrals pris for beste masteroppgave i matematikk og informatikk ved Universitetet i Oslo skoleåret 2011 – 2012. Han skrev masteroppgave om utbredelsen av ultralydbølger i komplekse medier som biologisk vev og bergarter. 
 
Harish Naraynan (PhD) har doktorgrad fra Universitetet i Michigan i computational science og mekanikk. Han jobber nå med å lage simuleringsverktøy der elever kan eksperimentere seg frem til kunnskap. 
 
Ali Elmasoudi (MSc) har mastergrad i matematisk statistikk og har 15 års erfaring med IKT og telekommunikasjon. 
 
Studix holder til i StartupLab i forskningsparken ved Universitetet i Oslo. De er i gang med å lage en digital læringsplattform for realfag som de tror kommer til å revolusjonere måten man lærer og underviser realfag på. Plattformen aktiviserer eleven og gir han/hun mulighet til å stille spørsmål, gjøre egne valg, simulere, leke med grafer, samt se anvendelser av matematikk.
 
Plattformen gjør det også enkelt for lærere og fagbokforfattere å lage rikt interaktivt materiale der elevene kan slippes løs for å lære i eget tempo og etter egne ferdigheter.
 

Slik melder du deg på

Gå til www.mattehjelp.no for å melde deg på, eller send SMS til 1963 med kodeord MATTEHJELP «navn» «kurs» «email». Vi kommer tilbake til deg med informasjon om tidspunkter og lokaler for ditt kurs. 

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: