(Swiss Ecucation Group):

 
Swiss Education Group, verdensledende innenfor hotell management skoler, besøker Oslo for å inspirere og informere norske studenter om den internasjonale hotellindustrien og de muligheter den representerer.
 
Norske studenter vil være tilstede for å dele deres erfaringer om hvordan det er og studere i Sveits og om å jobbe på noen av de beste hotellene i verden.
 
Representanter fra Sveits tilbyr foredraget:
“Oppdag mulighetene i den internasjonale hotell-industrien”

Dato/tid: Søndag 23. november kl. 15.00
Sted: Hotell Continental Oslo

MELD DEG PÅ HER

Les mer om skolene som er representert:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adlibris: Norges største bokutvalg. Pensumgaranti og fri frakt for studenter. 20 % rabatt på mengder av pensum! Kjøp her

Lensway:
20 % rabatt på alle linser. Kjøp her 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: