Vi hjelper studenter med å lykkes med studiene og livet som student

 

 

Vi hjelper unge mennesker med å lykkes!

Gjennom lærerike reportasjer, intervju med eksperter, spesialiserte guider og skreddersydde tjenester er vår ambisjon å hjelpe unge mennesker med å lykkes. Med valg av utdanning, gjennom studietiden og med å få den første jobben.

 

Valg av utdanning - det viktige veivalget

Våre brukere møter oss først i det de skal velge høyere utdanning. Vi tilbyr en stor, redaksjonell kunnskapsbase, tester og utdanningsguiden - i tillegg til vår spesialiserte søstertjeneste Studievalg.no

Les mer

 

Jobb og karriere

Våre brukere er morgendagens arbeidstakere. De søker etter sin første arbeidsgiver, leter etter den mest attraktive bransjen og er spente før det første jobbintervjuet. Sammen med vår søstertjeneste KarriereStart.no snur vi alle steiner - for å gi dagens studenter den beste karrierestarten.

Les mer

 

Et bra studentliv

Studentlivet er innholdsrikt og individuelt. Vi har fokus på studentøkonomi, studieteknikk, helse og livsstil, motivasjon og læring. Vår redaksjon dekker alt mellom semesterstart og sommerferie, som har både faglig og personlig interesse.

Les mer

 

Studentrabatter og gode tilbud

Vi hjelper studentene med å spare penger! Gjennom vårt landsdekkende studentapparat fremforhandler vi nasjonale og lokale studentrabatter, og 2.000 virksomheter som kan krone seg som "studentvennlige".

Les mer

 

Eksklusive medlemsfordeler

Våre over 130.000 registrerte medlemmer får tilgang til eksklusive og faste medlemsfordeler fra kjente aktører som Apple, Nordnet, Akademika og Norges Fotballforbund.

Les mer