Norges største studentportal vokser videre

StudentTorget.no har nå passert 100,000 unike brukere per måned med en topp på 115,000 unike brukere i perioden 4. januar til 3. februar. Vi måler våre besøkstall ved hjelp av Google Analytics som er et anerkjent og nøkternt verktøy for å måle nettrafikk.

I tillegg til de nå over 100,000 menneskene som besøker StudentTorget.no hver måned, har vi 33,000 registrerte medlemmer. Målet videre blir å vokse i medlemsantallet slik at vi etter hvert kan passere 50,000 medlemmer.

Våre søsterportaler KarriereStart.no, Studievalg.no og StudentKatalogen.no opplever også en sterk vekst i besøkstallene, og samlet sett nærmer vi oss nå 250,000 unike besøkende per måned.

Enda ikke medlem hos StudentTorget.no? Registrer deg her!

Jobbsøker? Opprett din personlige karriereprofil hos KarriereStart.no her!

I ferd med å velge utdanning? Gå til Norges største studiesøk her!

Vil du spare penger som student? Gå til Norges største oversikt over studentrabatter her!

I tillegg kan du plukke med deg vårt magasin Campus neste gang du er på skolen eller går forbi ett av våre mer enn 100 stativer i studentbyene. Les mer om siste utgave der vi blant annet tok en prat med Magnus Carlsen her!


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: