Tatoveringer hindrer karrieren. Tenk deg nøye om før du legger deg under kniven for å få en kul tatovering. Du kan kanskje angre den dagen du søker jobb. Ikke alle firmaer er interesserte i synlig piercing og fremtredende tatoveringer.


Tatoverte flammer oppover armen, keltiske tegn på hånden eller rituelle tatoveringer i ansikter kan nemlig hindre deg i å bli forfremmet.
På et eller annet tidspunkt er det ikke lenger smart å ha en piggtråd oppover armen hvis du er avdelingsleder i et selskap, sier professor Peter Bjerring fra Privathospitalet Mølholm til avisen.

Ofte kommer folk for å fjerne en tatovering fordi den ikke passet inn i deres nye jobb, legger han til.

På Hellerup Privathospital i Danmark har hudlege Jørgen Esmann hatt alt fra rockere til Mærsk-direktører under laseren.

kilde: DN.no


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: