(StudentTorget.no):

Mange klesprodusenter og agenturer holder vareprøvesalg og lagersalg én til tre ganger i året, vanligvis på våren, sommeren og rett før jul. Salgene skjer som regel på kort varsel, så det kan være lurt å melde seg på nyhetsbrev og «Like» facebooksidene til dine favoritter for å holde deg oppdatert, og for å få invitasjoner til spesialsalg og lukkede arrangementer.

Det er også mulig å skaffe seg rimelige merkeklær i outlet-butikker, hvor de selger fjorårets kolleksjoner og lageroverskudd til en billig penge. Her følger en oversikt over noen av butikkene i Oslo-området hvor du kan finne merkeklær på billigsalg!

 

Adidas Factory Outlet

Adidas Factory Outlet ligger rett ved IKEA på Furuset, som beleilig nok tilbyr gratis buss fra Oslo sentrum. Her kan du kjøpe varer fra forrige sesong med opptil 70 til 80 prosent avslag i prisen. Vareutvalget består av alt fra sportsutstyr og treningsklær, til fritidsklær og sko i alle sjangre. Professor Birkelands vei 33.

 

Disse pleier å ha vareprøvesalg

 

Freudian Kicks
Timberland Norge
WeSc
AfashionAgency
WenaasNordic
Motehuset Eger
Tommy Hilfiger
Me & My Brothers Agency
Brandsonly
Inside Too AS
Holzweiler Agency
Selected Brands
Mardou&Dean
Cala & Jade
ChillNorway
Fred Perry
Zebra Agenturer

 

 

Høyer

Høyer fører merker som Alexander Wang, By Malene Birger og Bruuns Bazaar. I juni holder de lagersalg i Nydalen med 50 til 80 prosent rabatt på både dame- og herrekolleksjoner. Følg med på Facebook for å holde deg oppdatert. Gjerdrums vei 11.


 

Kaare Lund Agenturer

Kaare Lund Agenturer har vareprøvesalg i april og september. Her er det 50 prosent rabatt på sesongens lagervarer og ca. 70 prosent på vareprøvene. De fører blant annet merkene Replay, Brixtol, Triwa og Rock&Blue. Følg med på nettsiden deres, kaarelund.no. Kongens gate 24. 

 

Storheil Agency

Storheil Agency fører motemerkene Jane Kønig, Pavement, Just Female, Iben og Second Female. De arrangerer vanligvis vareprøvesalg i mai og november hvert år, med 60 til 80 prosent avslag i prisen. Salgene annonseres i forkant på Instagram- og Facebook-profilene deres. Maridalsveien 87B, Bygg 5. 

 

Norwegian Outlet

Norwegian Outlet holder til i Vestby, som ligger om lag 25 minutter med bil eller 45 minutter med tog og buss fra Oslo. Her er mer enn 40 butikker samlet under ett tak, hvor du får inntil 30 prosent rabatt på merkeklær som Moods of Norway, Björn Borg, Diesel, Filippa K, Vans og Tiger of Sweden. Vestbyveien 155, Vestby.

 

Trainee Sørvest

AKTIVE STILLINGER:

 

IVAR IKS: Trainee Byggleder / Prosjektleder VA-anlegg

Qualisoft: Trainee Business Consultant

Grensesnitt: Front-End Trainee Utvikler

Conta: Front-End Trainee Utvikler

Flere stillinger vil publiseres fortløpende. 

 

LES MER OM TRAINEE SØRVEST OG SØK HER


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: