Annonsere på StudentTorget.no

 

StudentTorget.no har siden 1999 jobbet med å hjelpe studenter å lykkes.

Studentøkonomi er en viktig del av studenters hverdag. Vi samarbeider derfor med både landsdekkende og lokale bedrifter som ønsker å tilby studentrabatt. 

StudentTorget.no har per i dag 250.000 unike brukere per måned, over 125.000 medlemmer og titusener av følgere i sosiale medier som TikTok, Instagram og Facebook.

Gjennom disse kanalene kommuniserer vi studentrabatter og kampanjetilbud. 

Ønsker du et pristilbud eller mer informasjon? Kontakt oss direkte på telefon 91567015 eller mail thomas@studenttorget.no.

 

Markedsføring av studentrabatter

Gjennom StudentTorget.no treffer du studenter som aktivt søker etter bedrifter med studentrabatt.

Bedrifter som markedsfører sine studentrabatter hos StudentTorget.no treffer derfor studenter som er i en kjøpsmodus og som ser etter tjenester og produkter med studentrabatt.

For eksempel vil en frisør i Bodø treffe studentene i Bodø som skal klippe seg akkurat nå.

StudenTorget.no er studentenes førstevalg for søk etter studentrabatter og gode tilbud.

 

Hva koster det å markedsføre en studentrabatt?

Våre løsninger er tilpasset både store og små virksomheter alt ettersom ønsket er om å nå lokale studenter eller studenter over hele landet.

For eksempelet over vil en frisør i Bodø kunne markedsføre seg lokalt til studenter i Bodø som søker etter frisører med studentrabatt, mens vi har andre løsninger for virksomheter som ønsker å nå alle norske studenter med f.eks. tilbud på student PC-er, mobilabonnementer eller lignende.

 

Ønsker du et pristilbud eller mer informasjon? Kontakt oss direkte på telefon 91567015 eller mail thomas@studenttorget.no.

 

 

Referanser

Vi har profilert studentrabattene våre på StudentTorget.no i flere år, og ser en tydelig økning av antall studenter hvert eneste år. Vi er svært fornøyd med samarbeidet og vil gledelig anbefale andre bedrifter å gjøre det samme

Beata, Tannlegene i Bogstadveien 51

 

Vi ønsker å tiltrekke oss studenter og StudentTorget.no har vært den beste kanalen å markedsføre våre studenttilbud. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og ønsker helt klart å fortsette med i fremtiden.

Jennie, Skjønnhetskompaniet

 

 

Vi har vært i kontakt med flere aktører som er liknende StudentTorget.no, og mener at StudentTorget.no er det som fungerer best for oss. Vi har opplevd en stor økning av kunder og da spesielt studenter etter at vi inngikk en avtale med dem. Dette er et samarbeid vi setter stor pris på og ønsker helt klart å fortsette med i fremtiden. 

Morten, De Nada Frisør

Som hudpleiesalong ønsker vi å nå ut til de unge kundene som både er "nye" i byen og som kanskje aldri har vært i en hudpleiesalong før. Vi har hatt veldig godt utbytte av samarbeidet med StudentTorget.no. 

Georg, Beauty Secrets