Annonsere på StudentTorget.no

StudentTorget.no har siden 1999 jobbet med å hjelpe studenter å lykkes.

Studentøkonomi er en viktig del av studenters hverdag. Vi samarbeider derfor med både landsdekkende og lokale bedrifter som ønsker å tilby studentrabatt. 

StudentTorget.no har per i dag 250.000 unike brukere per måned, 121.000 medlemmer og 37.000 følgere på Facebook. Gjennom disse kanalene kommuniserer vi studentrabatter og kampanjetilbud. 

Ønsker du et pristilbud eller mer informasjon? Fyll ut vårt kontaktskjema eller kontakt oss direkte på telefon 91567015 eller mail thomas@studenttorget.no.

 

Markedsføring av studentrabatter

Gjennom StudentTorget.no treffer du studenter som søker etter bedrifter med studentrabatt. Bedrifter som markedsfører studentrabatt på StudentTorget.no treffer studenter som aktivt søker etter tjenester og produkter med studentrabatt. For eksempel vil en frisør i Bodø treffe studentene i Bodø som skal klippe seg. StudenTorget.no er studentenes førstevalg for søk etter studentrabatter.

Hva koster det å markedsføre en studentrabatt?
Vår prismodell baserer seg kun på antall ganger din annonse er vist til brukere som har søkt etter rabatter i din bransje og by. For eksempelet over vil en frisør i Bodø kun betale for antall ganger annonsen er vist til studenter som har søkt etter frisører i Bodø med studentrabatt.

Ønsker du et pristilbud eller mer informasjon? Fyll ut vårt kontaktskjema eller kontakt oss direkte på telefon 91567015 eller mail thomas@studenttorget.no.

Referanser

Vi har profilert studentrabattene våre på StudentTorget.no i flere år, og ser en tydelig økning av antall studenter hvert eneste år. Vi er svært fornøyd med samarbeidet og vil gledelig anbefale andre bedrifter å gjøre det samme

Beata, Tannlegene i Bogstadveien 51

 

Vi ønsker å tiltrekke oss studenter og StudentTorget.no har vært den beste kanalen å markedsføre våre studenttilbud. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet og ønsker helt klart å fortsette med i fremtiden.

Jennie, Skjønnhetskompaniet

 

 

Vi har vært i kontakt med flere aktører som er liknende StudentTorget.no, og mener at StudentTorget.no er det som fungerer best for oss. Vi har opplevd en stor økning av kunder og da spesielt studenter etter at vi inngikk en avtale med dem. Dette er et samarbeid vi setter stor pris på og ønsker helt klart å fortsette med i fremtiden. 

Morten, De Nada Frisør

Som hudpleiesalong ønsker vi å nå ut til de unge kundene som både er "nye" i byen og som kanskje aldri har vært i en hudpleiesalong før. Vi har hatt veldig godt utbytte av samarbeidet med StudentTorget.no. 

Georg, Beauty Secrets