(StudentTorget.no):

Jan Christian Hvistendahl (25) fra Farsund stakk av med den siste iPhone 4s i StudentTorgets gavedryss. Men fortvil ikke, selv om begge iPhonene er vunnet, er det fortsatt premier igjen.

- Jeg leste om konkurransen på Facebook eller i nyhetsbrevet som jeg fikk. Jeg logget jeg meg inn på medlemssiden tre dager på rad før jeg fikk beskjed om at jeg hadde vunnet. Alle gode ting er tre, sier 25-åringen og gliser bredt. Han studerer til å bli kunst- og håndtverksfaglærer ved Høyskolen i Oslo og Akershus.

Hvistendahl kjøpte seg en iPhone 4s etter jul, han tenker derfor at han vil selge premien. 

- Jeg fikk litt penger av min far til jul, og da kjøpte jeg meg iPhone i januar, men jeg er veldig glad for å vinne likevel, og jeg tenkte å selge den til en jente i klassen, forteller han.

 

LES MER OM GAVEDRYSSET HER

 

Vil spandere boller

25-åringen forteller at han egentlig ikke har noe særlig vinnerlykke. Nå slo den til skikkelig, og han vil dele vinnerlykken med klassekameratene sine.  

- Jeg skal spandere skoleboller, kanel i svingene eller kake på de i klassen, så kan vi dele litt på vinnerlykken, sier han.


25-åringen forteller at han har vært medlem av StudentTorget i noen år, men han husker ikke helt hvordan han ble medlem. 

- Hva er det beste med å være student?

Du har mye frihet. Du jobber med det du vil hele tiden, selv om det er mye ansvar i det, sier Hvistendahl, som vil bli faglærer innenfor kunst og håndtverk fordi han syns det er gøy å lære vekk.

- Jeg syns det er veldig gøy å være kreativ, i tillegg er det givende å kunne lære vekk, sier han.

Det er fortsatt premier og hente i StudentTorgets gavedryss. Da vi startet for en måneds tid siden hadde vi 14 premier; ti iPader, to iPhone 4s og to reisegavekort på henholdsvis 10 000 kroner og 5000 kroner. Per i dag er det fire iPader og de to reisegavekortene som ikke har noen eier. Det eneste du trenger å gjøre for å finne ut om du er den heldige vinneren er å logge deg inn på medlemssidene dine. Da har du en ny vinnersjanse hver 24. time. Hvis du ikke er medlem kan du bli det her. 

 

LES OGSÅ: Nathalie fikk iPad av StudentTorget