StudentTorgets medlemstall stiger stadig, og medlem nummer 63.000 heter Tina Berglund Stirling.

Tina Berglund Stirling (20) studerer for tiden psykologi årsstudium ved Universitetet i Bergen. Planen er å bli psykolog.

- Jeg ser psykologi som noe av det mest grunnleggende i samfunnet. Det påvirker alt, så jeg håper å kunne gjøre en forskjell på flere områder. I tillegg har jeg erfart hvor viktig det er å ha en person å prate med, og hvor mye lettere det er å komme seg gjennom tunge stunder om noen bryr seg og hjelper deg å se klarere på ting. Jeg brenner litt for mennesker da!

Hun ble medlem på StudentTorget.no via en bekjent.

- Siden hadde mange medlemmer, og hadde et godt og oversiktlig design med tydelig ”index”. Likte også gavekort på bokhandelen, rabatt på pc og utesteder/spisesteder og karrierestart. Som student tar man de fordelene man får.

Om å ha blitt medlem nummer 63.000 tenker hun følgende:
- Det er vanvittig morsomt, fordi det var også grunnen til at jeg kjørte på og ble medlem med en gang. Jeg hadde faktisk troen på at jeg kom til å bli 1 av 1000 om jeg signet opp akkurat da. 


Berglund Stirling er egentlig fra Årnes i Akershus, men flyttet til Bergen da hun ikke kom inn på studiet i Oslo.

- Jeg kom ikke inn i Oslo, men er glad jeg endte i Bergen. Man forelsker seg i småbyen og hvordan alt ligger så sentralt at man kan gå eller sykle hvor enn man skal. I tillegg er det en statusby med overvekt av studenter i sentrum. 

- Hvordan er studentlivet?

- De fleste kommer fra andre steder enn Bergen, så det er derfor et integrerende miljø. Utelivet er tjukt tirsdag og torsdag-lørdag, og det er utesteder for enhver type.

Fritiden bruker Berglund Stirling på å danse og trene. I sommer er planen å finne seg en sommerjobb, og ta turen til sydligere strøk.

LES OGSÅ: Heidi ble medlem nummer 38.000

- Jeg leter veldig etter en sommerjobb. Og så er drømmen/planen å reise til Portugal på kite-surfing /wake-boarding og surfing- kurs. Ellers blir det kanskje Hovefestival og noen konserter. Mye jordbær og volleyball er i hvert fall sikkert!

Vi gratulerer Tina med det heldige medlemsnummeret, og hun kan vente seg en liten overraskelse i posten.