(StudentTorget.no):

Mange nordmenn ønsker å reise til Australia grunnet det fantastiske klimaet og mulighetene for surfing. Og stadig flere av oss velger å reise hit for å studere.

I fjor fikk 1083 nordmenn støtte fra Lånekassen til å ta helgraden sin ved en av de mange flotte universitetene og høyskolene dette landet har å tilby.
 
Det er heller ikke bare Sydney de reiser til, men også Melbourne, solkysten og Queensland er bare noen av de mange studiestedene nordmenn har å velge i.
 

LES OGSÅ: Slik er Australia som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
Griffith University  379
University of the Sunshine Coast  292
University of Technology, Sydney  214
Deakin University  178
Queensland University of Technology (QUT) 162

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Australia. Ps: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 1113, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Australia

Master ved Hult International Business School

Du fortsatt søke! Studer i London, Boston, New York, San Fransico, Dubai eller Shanghai.
Velg mellom Master in Finance, Master in Internatonal Business, Master in International Marketing, Master in Business Analytics, og Master in Disruptive Innovation.

Pauline er kontaktperson i Norge for Hult International Business School. Hun kan svare på dine spørsmål, og kan hjelpe deg fra søknadsprosessen til du skal begynne. Fyll ut kontaktskjema dersom du har spørsmål eller ønsker å søke. Hun er også i Oslo av og til dersom du ønsker å møte henne for personlig oppfølging. 


Annonser:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen: