(StudentTorget.no):

Mange nordmenn ønsker å reise til Australia grunnet det fantastiske klimaet og mulighetene for surfing. Og stadig flere av oss velger å reise hit for å studere.

I fjor fikk 1083 nordmenn støtte fra Lånekassen til å ta helgraden sin ved en av de mange flotte universitetene og høyskolene dette landet har å tilby.
 
Det er heller ikke bare Sydney de reiser til, men også Melbourne, solkysten og Queensland er bare noen av de mange studiestedene nordmenn har å velge i.
 

LES OGSÅ: Slik er Australia som studieland

 

Er du usikker på hvilket universitetet/høgskole du ønsker å studere ved, er disse fem skolene de mest populære blant nordmenn:

Studiested Antall norske studenter
Griffith University  379
University of the Sunshine Coast  292
University of Technology, Sydney  214
Deakin University  178
Queensland University of Technology (QUT) 162

 

Og dette er de mest populære studiefagene i Australia. Ps: Ønsker du å gå i klasse med færrest mulig av dine egne landsmenn, leser du bare listen nedenfra og opp:

*Faktiske sum er 1113, da studenter som bytter fag underveis i studieåret blir ført opp dobbelt.

Kilde: Lånekassens rapport om utenlandsstudenter for 2013/2014.

 

Klikk her for å se alle studier i Australia


Annonse:

 
Studer i Oslo, Bergen eller på nett. Les mer om våre bachelor-, master og årsstudier innen:


Annonse:

Start din amerikanske bachelorgrad i Norge

Du fortsatt søke! American College i Moss rett utenfor Oslo er det perfekte stedet å starte for deg som vil studere i USA! Vi gir deg en smidig overgang til det amerikanske utdanningssystemet.

Som student hos oss tar du ett år med fag i Norge, før du fullfører bachelorgraden din ved et universitet i USA. Etter å ha bestått studiet ved American College, er du garantert plass ved et av våre åtte samarbeidsuniversiteter! Du kan også søke fritt på ALLE andre skoler i USA. Les mer, fyll inn kontaktskjema eller søk her. Se film under for å se hvordan det fungerer hos oss: